Miranbebek34 Bebeğim 1 ay 13 günlük karnı genişlemiş yana doğru çok şiş ve kırmızı damar damar olmuş 1 saat içinde oldu böyle gazdan kaynaklı mi acaba sabaha kadar beklesem doktoruna götürsem mi yoksa şimdi acile mi götürsem kafam allak bullak oldu
Rainyellow Miranbebek34 muhtemelen gaz hafif bastırmadan saat yönüne doğru gaz masajı yapın sonra ayaklarını karnına doğru ittirin gazı çıkarmaya çalışın karnı o kadar şişse çok ağlaması lazım görsel atsanız belki bilen biri olur
Ayaz_brgl Miranbebek34 zeytin yağı vermeni tavsiye ederim bide masaj yapın karnına sırtına banyo yaptirin rahatliycaktir
MehZey Miranbebek34 zeytin yağı ile karnını iyice yağlayın masaj yapın bilmiyorsanız youtubeden masaj hareketlerine bakın bı mendili hafif ılıtıp karnının üzerine koyun ve bacaklarını yavaş yavaş hareket ettirin geçer insaAllah
Miranbebek34 Rainyellow aticaktim resim ama tel googleden atıyor nedense yükleyemiyorum ki ama şiş baya var
Rainyellow Miranbebek34 masaj yapıp yüzüstü yatırın öyle çok rahat çıkarıyorlar gazı masaj yaparken mutlaka altını acın açık kalsın
MehZey Miranbebek34 normaldir her bebekte oluyor malesef bacaklarını kendini doğru çekiyorsa huzursuzsa kendini sıkıyorsa karnı sis ve damar damarsa bilin ki gazdır zinco belki rahatlatmiyordur onu Durumunuz uygunsa doktorunuza başvurup biogaia kullanabilirsiniz
Miranbebek34 2lokum_moms acil ilgilenmiyor pek ama kendi doktoru çok ilgili tedirgin oluyorum başka doktora gidince
2lokum_moms Miranbebek34 arayabilirsen eğer yada özele falan götürebilirsen hiç olmadı yine acile götür bence gazdan duymadım çünküde tedirgin oldum o yüzden
Fatmaaa22 Miranbebek34 bence doktora götürmelisiniz gazdan olsa o kadar şişmez diye tahmin ediyorum. O kadar gaz olsa çocuk bir dakika bile durmaz
Ayaz_brgl Miranbebek34 ayağını karnına doğru çekiyorsa ve karnı na hafifçe vurun güm güm diye ses çıkarıyorsa gazi vardır
Miranbebek34 2lokum_moms doktorunu aradım sabah 9 da geleceğim yatıyorsa uyandır altını açık bırak dedi müdahale ettirme dedi
Ayaz_brgl Miranbebek34 zeytin yağı içirin bide dizinide yuz üstü yatırın sırtını ovun omzunuza yatırın sırtını ovun