Mrv38 Kızlar yasaklar kalkıyor benim de yakın çevrem bebek görmeye gelecek her hafta biri geliyor nerdeyse dayımlar halamlar aklıma menü gelmiyor ne çok çeşit olsun nede az 😊
ikibebeklibirannee Mrv38 Hemeen pratik söyleyelim. Islak kek, sarma/dolma, börek, makarna salatası,patates salatası, tatlı tuzlu karışık kurabiyeler yeter bence. ☺️
VERA19 Mrv38 En çok tercih ettiklerim;kısır,peynirli börek,ve çikolatalı ıslak kek🥰 Birazda Mısırlı,marullu evde ne varsa salata😂
kdkdkdklsldl Mrv38 benimde gelicek sali günü patates salatasi garnitürlü makarna kuru patlicn kirmizi biber dolmasi elmali kurabiye ispanakli bôrek triliçe bunlari yapicam
[silindi] Mrv38 makarna salatası patatesli börek muhallebili kadayıf tatlısı ıslak kek biber dolması 😋🤤
Ygz Mrv38 kesinlikle. Bi kaç çeşit daha yapacağım diye kendinizi yıpratmayın vaktinizi bebeğinize ayırın 🥰
Ygz Mrv38 çocuklu eve misafir zor yapıversinler bi börek kek sende çay demle yiyelim içelim denilsin 😅 ama nerde bize öylesi denk gelmez 🙈
Mirayse Mrv38 kızım 3aylık oldu ilk misafirim bugğn geldi görmeye mozaik psta yaptım persembe vaktm vardı sadece gelecekleri belliydi önceden buzluğa attım birde dereotlu poğaça yaptım onuda buzlupa attım. Patlıcan közlemiştik mangalda onu cıkarıp kırmızı biber tursusu maydonazla salata yaptım. Birde a101den parmak bmrek alıp bişirdim bebekli kadınım benden daha birsey beklmesinle cok bile yaptım 😂
kartopu23 Mrv38 revani yapabilirsiniz pratik oluyor. Ya da hazır pasta tabanı kek alıp, muhallebi ve meyvelerle süsleyip pasta yapabilirsiniz. O da çok pratik oluyor. Börek sarmak yerine tepsiye serme şeklinde yapabilirsiniz. Ya da yakınınızda fırın varsa ekmeklik hamur alıp, üzerini pizza gibi yapabilirsiniz. Bebekli ev için aklıma gelen şipşak tariflerim bunlar 🙂