deletedmom945 Musmutluanne piyanolu oyun halılarından bütçenize uygun bir tanesini tercih edebilirsiniz, bebeklerin bacak kaslarını aşırı güçlendiriyor tavsiye ederim.
Deletedmom115 Musmutluanne Erken değil renkleri vs dikkatini çekebilir fisher price kelebekli rüyalar aldım ben bi bakın tavsiye ederim
Simayyy Musmutluanne tiny love safari aldım iki aylıkken tam zamanı dokunuyor tutmaya çalışıyor zaman geçiriyor bence tam zamanı başlarda istemsiz hareketlerle vuruyor oyunvçcaklara zamanla tutuyor sallıyor
elffaltn Ben kanz ın piyanolu jimnastik oyun halısını aldım cok araştırıp tabi daha 24 gunluguz nasip olmadi kullanmak 😁😁
Melisokdem elffaltn henüz açma arkadaşım bizde 1 aylık olduk bende bi heves yatsın diye kurdum ama anlamıyorlar henüz birde üstünde 0+ yazdığı halde
deletedmom945 Musmutluanne belli bir ayı yok, bebeğiniz çevresine size vs ne zaman ilgi duymaya incelemeye başlarsa hemen kullanabilirsiniz. Zaten hazır olduğunda onu halısına yatıracaksınız o kendi kendine keyfini çıkaracak bir çaba sarfetmeden... ☺️
Nuraylarin Bemi kanz aldik 49liraya ebebekde vardi iki aylikken aldim koymaya basladim su an 3ayligiz cok dikkatle bakiyor erken degil bence al cocugun gelisi hizli olsun
yaseminnduru Musmutluanne winfun ışıklı oyun aktive halısı aldım ben süper bi halı tavsiye ederim 👍bebeğim halıdan alınca ağlıyor o derece seviyor yani
ebrupoyraz Musmutluanne valla bunu Bi ben diyicem belki ama asla fazla para verip alma aldığım gereksiz şeylerden biri benim kız hiç sevmedi satsam satılmıyor 😆bi ihtiyaç sahibi bulup vericem artık
annecik344 Musmutluanne canım bende uygulamadan bildirim gelince 2. Ayda aldım oğlum oynamadı 3-3buçuk aylıkken oynuyorlar fisher price piyanolu aldım çok güzel