mavera95 Kızlar merhaba ıphone 11 pil sağlıklarınız ne kadar sürede ne kadar düştü acaba benim beş ayda yüzde 97 oldu normal mi acaba
BeyzaLivaLeyla mavera95 yani alalı ben 1,5 sene olacak nerdeyse şuan %94 ablamın da bir 7-8ay olmuştur onunkide benimki kadar vardır neye göre düşüyor anlayamadım yani
mavera95 AlevMelek evet canım o yüzden düşüyor ben çok araştırdım da tam şarj olmadan çıkarmamak lazımmış
Mom544154 Minikcivcivim demekki ben çok vakit geçiriyorum telde😣 peki şarj ediyormusunuz her gece sabaha kadar
Minikcivcivim Mom544154 evet gece yatarken bırakıyorum sabah alıyorum şarjdan. 4-6saat vakit aralığım değişiyor ben de çok vakit geçiriyorum diyorum aslında tel de 😅
Mirayse mavera95 bende simdi baktm 5ay oldu bnmde 98w düşmüş :( zaten fark etmiştim. Birde bnm telefon 80e kadar sarj edip bekliyor. Eğer telefona dokunmazsam 80den snra etmeye devam etmiyor. Pil sağlığı için sarjı durdurduğunu söylüyor.
Laden mavera95 şarj olurken telefonla uğraşmamak ve tam dolmadan çıkarmamak gerekiyormuş pil sağlığı için. Ben hep öyle yapıyorum. Gerçi yeni aldım ama eski telefonumun pilini mahvetmiştim akıllandım şimdi☺️
Mom544154 Laden bendr başlarda dikkat ediyordum şimdi saldım. Eşim diyordu öyle yapma diye adam haklıymış demekk