elseval iyi akşamlar hanımlar.çift yönlü kullanılabilen bildiğiniz,kullanıp memnun kaldığınız kabin tipi bebek arabası var mı acaba.teşekkürler şimdiden.
Kinginthenorth elseval tek yönlü kabin boy cybex etu aldım. Katlanması çok pratik. Sağlam ve rahat gözüküyor şimdilik.
Sevgilimmm elseval çift yönlü bulmanız zor ben çok cok araştırdım. Bir iki marka vardı sadece. Hatta Kraft pop up var ama o eski model. Ayrıca çift yönlü olanların kasasi bana kaba geldi. İki yöne de cevirilebildigi için. Uzun uzun araştırdım ve Pierre Cardin yehoo aldım tek yönlü hafif bir araba
dolunay01 elseval silver cross almıştık 2 sene once hala tas gıbı almayı düşünürseniz ama kabın boyu çift yon yok .tek yon hep. Tek elle katlanıyo cocuk kucagındayken bıle super bısey .
elseval MelekAnnesii bende öyle gördüm baktığım kadarıyla da dedim acaba yine de var mıdır 🙄 teşekkürler
emation55 Tek yönlü baby plus aldm tek elle katlayabiliyorsn çok hafif ve küçük traveldn snra büyük rahatlk valla ona bi balın fiyatıda uygun
Yigitinannesi42 elseval merhaba bebeğim 6 aylık hevesle travel sistem almıştık ama hiç rahat edemedik ve bir de şehir dışı seyahatlerimiz çok olduğu için kabin tipi almaya karar verdik. Bende uzun araştırmalar sonucu geçen hafta pierre cardin yeeho modelini aldık. Resmen rahatladık araba kuş gibi uçuyor hatta bebeğim çok sevdi evin içinde bile koyuyorum uyuyor 🤷🏼♀️🙈