zeynepduha Dokunduğum zaman damarın şiştiğini hissediyorum neden olur kızlar mastite çevirir mi Allah korusun?
Sevgi-Aslan zeynepduha benim meme uvunun hemen kenar birkaç gündür öyle ve süt birikince ağrı yapıyor inşallah mastite çevirmez
Sevgi-Aslan zeynepduha 50 günlük kuzum evet süt birikiyor gümüş kapak kullandığım için baskı yapıyor o bölgeye akışını yavaşlatıyor biraz geç cevap verdim ayarlarda bir sıkıntı vardı yeni gördüm yanıtını kusura bakma
aylaamayorgun zeynepduha emzirince düzelir o. Yalnız çok tazyikli akarsa boğazında kalır. Biraz sağ memeni öncesinde
aylaamayorgun zeynepduha benim iki mememde sabahlaro davul gibi şişer kendi kendine yatağa akar süt. Öncesinde sağmazsam kız boğulur gibi oluyor
zeynepduha aylaamayorgun memeler terbiye olunca sorun kalmıyormuş canım doğumdan sonra üç ay içinde gerçekleşiyormuş bakalım
Sevgi-Aslan zeynepduha birkaç kişiye sorfum bende olmadı dedi benim niye kahverengi bölgeyi tahriş ediyor anlamadım sen uyurken çıkarıyor musun canım ben gecede takıyordum baskı olduğu için kenarları hep tahriş oldu bebek emdikçe daha beter yara oluyor