alerjikbebek Kızlar eşim ve 9 aylık bebeğimle tatile gitmek istiyorum eşim nereye gidelim bul.bir yer otel yada villa gidelim diye… Var mı giidip memnun kaldiginiz bir tatil geziniz bebekli
Mom567 alerjikbebek villa çok baktım malesef bulamadım uygun , hep tutulmuş ya da pahalıları kalmış , bende Bodrum’dan otel tuttum ilk kez gideceğiz bakalım
Mirac_bbk alerjikbebek bodrum royal adaylık beach yorumlarınada bakın biz orada 4 gece kaldık çok memnun kaldık yeni geldik hatta ☺️
Deletedmom78654 Mrv38 o otele ben her sene niyetleniyorum ama şöyle bir sıkıntı var . Almanya da yaşıyorum burda her zaman tuttuğumuz siteden baktığımda beğenilme oranı %44 , yorumlar genelde kötü. Fiyat olarak makul bir otel ama bu beni çok düşündürüyor . Birde o otelin yerini biliyorum önünden geçmiştim otobanın hemen dibinde. Kayacaklara binmek için çıktığında otobandan geçen herkes seni görüyor . Ben biraz daha şehir dışı yerler seviyorum . Ama inşallah iyi geçer sizin ki
alerjikbebek Mirac_bbk bodrum Kuşadası Muğla Datça tarafını gördük gezdik ilk zaman da şimdi bebekli başka yerler istiyoruz aslında canım
Aybersa alerjikbebek Antalya Swandor Topkapı Palace gözün kapalı gidebilirsin,bebek dostu ,7 24 yeme ,içme , zamanlı olarak dondurma, pasta aklına ne gelirse , temizliği,genişnaktivote imkanı ile çok çok memnun kaldım ,bebeğim 13 aylik