Buketkucuk Elistos eczaneden libalaks lavman alıp yapın ben doğumdan sonra beşinci gün ancak lavman ile çıkabilmiştim tuvalete
Nursemomm_ Elistos duphalac şurup. Baya etkili ben bi 15 cc kadar içmiştim tek seferde etkili oldu. Etki etmezse tekrar edersiniz.
Deletedmom_36 Elistos alaturka tuvaletiniz varsa orayi kullanin yoksa klozette oturup ayaklarinizin altina kova varsa ters koyun.sinameki cayi cok etkili ama emziriyorsaniz iciliyormu bilmiyorum doktorunuza sorun isterseniz☺️Hayirli olsum bu arada bebeginiz😌
Omom Elistos duphalac şurup. Çok işe yarıyor. Doktor vermişti bana. İçtikten en fazla bir saat sonra yaparsınız tuvaletinizi çok rahat
Buketkucuk Elistos beklemene gerek yok ben beşinci günümde artık karnım kötü olmaya başlayınca yaptım lavmanı, daha öncede yapabilirdim ama aklıma gelmedi doktoruma danışınca o önerdi de yaptım
Nursemomm_ Elistos ben hamilelikten önce anal fissür yaşamıştım. Kabız olmamam gerekiyordu. Hamile iken sıkıntı olursa diye doktoruma sormuştum. Olursa ne kullanabilirim diye duphalac önermişti. Hiç gerek kalmamıştı hamile iken ama doğumdan sonra lazım oldu.
Elistos Deletedmom_36 teşekkürler dikişlerim açılır diye korkuyorum o yüzden klozet kullanıyorum ama bilemedim şuan normal de var aslında zararlı olmaz mı
Guligul Elistos daha yeni dogum yapmissiniz kendinizi zorlamayin. Sivi miktarinizi artirin. Ac karnina sek filtre kahve icin.
Deletedmom_36 Elistos bende dogumdan birkac gun sonra klozette agla agla yapamadim dogum daha kolaydi diyordum inanin sonra evimizin hic kullanmadigim alaturkasi aklima geldi orasi bana iyi gelmsistj korkmayin☺️