Sevdamavi Bunu söylemekten ciğerim soldu anneler..4 ay oldu atak haftası en uzun süren haftaymış sizin çareleriniz nelerdir.17,haftadayız kaldı 2 hafta perişanım🙊
Serobaskan Sevdamavi Sen bide 5. Ay atağını gör 🙄 Bugün kendimi camdan atasım geldi ama şükür ki atmadım 😂
neslihan-87 Sevdamavi Şuan ben kafayı yemek üzereydim her uyku saatinde olduğu gibi şükür uyudu.Ama hala sallıyorum
Kahveliseker theAna yaa adini bile görünce kafamda calmaya başlıyor o kadar çok dinledik ki felaket derecede nefret ediyorum ondan😩
Serobaskan Sevdamavi benide vallahi birde 2 çocukla düşün 🙈 üstüne birde taşınma telaşı 😢 Yangınlardayım 😂
Tosbikhamza Sevdamavi Biz 8 aylık olacaz sanırım şu an atak dönemi geçiriyoruz Hiç alışık değilim böyle şeylere arkadaş ya 😁😁🤦🏻♀️
Serobaskan Mehmetmetinim evet vardı 4. Ayda başladı kiloda almadığı için malesef mama takviyesine geçtik
Sevdamavi Serobaskan ben de taşıncam ev arıyorum kuzum cocuktan sonra eve sıgamadım ay bide taşınırsam huni takar gezerim hem taşınma hem bebek
Mehmetmetinim Serobaskan ben zorda olsa emziriyorum kilo alımı iyi ama bu 5. Ay atağı mahvetti tüm düzenimizi uykuya direniyo resmen
Nevanin_annesi Sevdamavi kızımın gülmeden dinlediği tek ninni 😂😂 canim benim artık ben dandini danaya uydurmasyon 5 kita falan daha soz ekledim o derece 🤷♀️ yemek yedirirkende çekirdeksiz domates söylemekten beynim yandı. Esim bugün dediği bu domatesin çekirdeğini bulacağı yok aramasın 😁
Busramaden Sevdamavi sıze uzucu ama gercek bırsey soylıyım atak dıye bısey yok harıka haftaların uydurması bunu su sekılde acıklayabılırım en kısa hanı bızım kucukken boyumuz uzucagı zamanlarda bacaklarımız agrı yaprdı ya bebıslerınde o sekılde cok hızlı buyuduklerı ıcın huzursuz olabılıyolar 4. Ayda da bebekler bebek uykusundan artık yetıskın uykusuna gecıs yapıyolar oyuzden zorlanıyolar bu herkesın dılıne dolanan atakları bıze okullarda hıc anlatmadılar doktorlarınıza da sorun onlarda aynı seyı soylıcekler
Sevdamavi Busramaden ben de bu site de öğrendim kuzum atak diye nete de yazdım bişeler cıkınca dedim atak denen bişe cıkmış
Ayca2021 Busramaden ya ben biraz katiliyorum hic bir doktordan atak vs duymadim bir hastanede ebe hemşire de bize guldu. Buyume donemi olabilir ama benim bebegim zaman zaman cok emip surekli emip surekli uyumak istiyor surekli de huzursuz oluyor oyun oynatmaya karin ustu vakit gecirmeye bazen zaman bulamiyoruz ama ben buna atak sicrama vs diyemiyorum huzursuzluk..
Serobaskan annesinin_kizi teşekkür ederim canım 😍 gerçektende zaman geçiyo ya ama biraz zor geçiyo aşırı huysuz bir bebek inşallah bu zamandan sonra düzelir 🙏