Miranbebek34 Elektrikli süt sağma makinası aldım şuan karşımda duruyor o bana bakıyor ben ona 1 kere denedim feci şekilde acıdı artık baş düşmanımdır kendisi acımiyor diyo herkes kandırılıyor muyum😐😣
green_love1 2 buçuk aylık olduk alışıyorsun ama yinede o sızı devam ediyor ki çok fazla sağım yaptığım da acıyor hiç acıtmayan bir makina yok galiba 😔
Miranbebek34 green_love1 benim kolumun arkasına kadar damarlarım çekildi sanki çığlık attım çok feci bisey göğsümde hiç yara yok ama neden bu kadar acı anlamadım
Xyz26 Onun seviyeleri var canim en az seviye de başlat her göğüs farklıdır bnde lansinoh var mesela 2.seviyede calistiririm 3 e geçince acıtıyor acimasoni da geç göğüs uçlarını parcalar
green_love1 Miranbebek34 mutlaka masaj yap sağmadan önce gerekirse sıcak kompres ilk başta öyle oluyor sonra tabiki daha azalıyor o acı şimdi sert bir göğüsü makinaya koyarsan tabiki çok mok acır ama biraz sıcak kompres yapılmış biraz masaj yapıp yumuşamış sütler göğüs ucuna gelmiş bir meme de o kadar acımaz
green_love1 lidyahsn ben gece sağmak zorunda kalıyorum 2 3 saat uyuduğunda göğüslerim taş gibi oluyor 😔 bir yatmadan bide gece sağıyorum aynı marka kullanıyormuşuz sağmadan önce mutlaka masaj yapın ben öyle yapıyorum daha rahat sağılıyor
Miranbebek34 Elifonline bende öyle düşünüyorum hep bebeğim için diyorum ama bu normal mi yani bu kadar acıması ablam hiç acımıyor demişti ama 😐
Nohutannesi Miranbebek34 bence bir problem var. Manuel olsun elektrikli olsun bir çok kez pompayla sağdım. Medela ve lansinoh vardı bende elektriklide. İkisini de çok bekletmeden maximuma getirip sağardım acımazdı. Sadece aşırı uzun ve sık sağarsam acıyordu. Meme başında falan bir sıkıntınız mı var acaba?
Miranbebek34 lidyahsn inşallah alışırım sütüm çok yok çünkü sağmam lazımmış üretmesi için bebeğim yeteri kadar çekemiyor
Miranbebek34 Xyz26 ben göğsümde çalıştırdım bide son ayara almışım eşim biraz su ile islat sonra yap diyor düşük ayarda