Karanimmm 10 gundur ugrastigimiz atesimiz kusmamiz var cekirge doruk evren hanim nuri bey medicana metin bey denedik memnun kalmadik bunlar disinda varmi onerebilceginiz bir arkadasimdan yildirim dorukta handan hanim varmis onu soylemisti giden yada fikri olan varsa yazabilrimisiniz
Duyguuvtnsvn Karanimmm merhaba handan hanıma gitmiştim ilgili bir doktor kızımla çok güzel ilgilenmisti, geçmişler olsun inşallah hemen iyileşir yavrunuz
030419 Karanimmm merhaba; öncelikle çok geçmiş olsun, İnşaAllah bir an önce şifasını bulursunuz🙏🏻 Erdoğan Yüzkollar kızımın doktoru; çok memnunuz kendisinden; çok ilgili bir doktor, özel muayenesi var. bu arada Metin Bey’den biz de memnun kalamamıştık.
Nohutannesi Karanimmm fsm de melek günel var. Biz ona gidiyoruz 3.ayından beri. Geçmeyen ve gereksiz bir sürü tedavi uygulanan bir reflümüz vardı kendisi beni çok rahatlattı, memnunum
Atamom16 Karanimmm esentepe pınar kanlıoğlu çok iyi bir doktor çok ilgili çocuklarla olan ilgisi size herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlator her zaman ulaşılır biri öneririm ben çok memnunum