Esleminannesiii Kızım 1 aylık yenidoğan emziği aldım 5 saniye emip diliyle atıyor sizce emzikten mi yani başka emzik denesem tutar mı
Duygu34 Esleminannesiii benimde oğlum 4 aylık olcak diğer oğlum 2 yaşında ikiside tutmadı çok çabaladım ama tutmadı 🙃çok zor oluyor heleki diş dönemimde öldm
Tuba Esleminannesiii sürekli agzina ver ve elinle tut ama kizdirmayacak bir sekilde. günde bi kac kez yap bunu zamanla tutmaya baslar😊
Esra___ Esleminannesiii boşver tutmasın bana da alıştır rahatlık dediler oğlum ilk verişte tuttu şimdi beni emmiyor emziği maşaallah bıraksam yutacak yani 2 gündür bıraktırmaya çalışıyorum her bebek aynı değildir ama oğlumda meme reddi yaptı zaten tutmuyormuş bu riske değmez sadece biberonla besleniyorsa siz bilirsiniz
Esleminannesiii Esra___ gerçekten mi 😲 boş emzik ama neden meme reddi yapıyorlar acaba bir kısım çok rahatlarsın diyor bir kısım çok kötü diyor kafam karıştı 😟
Esra___ Esleminannesiii bizde yaptı Cnmm İnan çok üzülürsün riske atmaya değmez en başından beri verme taraftarı değildim illa ver ver dediler şimdi unutturmaya çalışıyorum çünkü beni emmek istemiyor
ymn Esleminannesiii bizimki 2 ay 10 günlük,ben de her çeşit emzik aldım Yok damaklı,damaksız,kauçuk silikon vs vs yok alıp 5-10sn de atıyor,öğürüyor😑ben. De alsın istiyorum çünkü 7/24 memede.en azından arada biraz dinlenirim ama tutmuyor 🤷🏻♀️
Esleminannesiii ymn hep ağzı açık sinir oluyorum kaynanamda aç bu çocuk diyip duruyo halbuki tok yani ben annesiyim anlıyorum onun aç olup olmadığını diyorum eee ağzı açık diyo 😒 emzik tutmasını ondan istiyorum sürekli meme istiyor tok olsa da
sevimli61 Esleminannesiii 4 farklı marka denedim maalesef 3 ay 5 günlük oğlum bu güne kadar tutmadı . 3 farklı marka daha alacağım belki tutar umuduyla
Merve201119 Esleminannesiii canım her bebek bir olmuyor benim ilk oğlumda ben almadığım denemediğim emzik kalmamıştı aklına hangi marka gelirse hiçbirini almadı asla şimdiki bebeğimde hangi markayı versem ne emzik versem emiyor Avent ultra soft kullanıyorum daha yumuşak diğerlerine göre denemediysen birde onu dene istersen
annecik344 Esleminannesiii ben emzik verdiğime pişman oldum yerinizde olsam vermem inşallah öbür çocuğuma vermycem emme güdüsünü onunla tatmin eden bebek meme reddi yapabiliyor. Öyle de oldu oğlum emmiyo beni