HilalAkif Sadece anne sütü alan 4 aylık bir bebek aktif emme ile yaklaşık 10 dakikada ne kadar süt alır anneden? Fikri, yorumu olan veya öğrenebileceğim yeri bilen biri var midir aramızda?
IrmakDuygu HilalAkif inanın bebeğim 9 aylık hiç sağım yapmadım süt hesabı da yapmadım sadece emzirmeye odaklandım psikolojik olarak azaldı düşüncesine girmedim göğüslerim eskisi gibi şişmiyor evet ama bu sütün azaldığı anlamına da gelmemekte. Bebeğiniz yeteri kadar emince zaten memeyi bırakıp çok mutlu huzurlu sakin olacaktır aylık kilo alımı da ortalama değerdeyse bunlara takılmayın bence. Bir de bebekler ilk 3 ay yaklaşık 1kg daha sonraları yarım kiloyla azalarak devam eder.
HilalAkif Karakiz gel kuzum gel merak iste.. bebeğim kilo alıyor ama ben yine de bunu merak ediyorum. Çalıştığım zaman yokluğumda kaç cc sut olmalı diye düşünürken geldi aklıma 🥴
Karakiz HilalAkif bizde 4 ayligiz bnmde hep aklimdaydi post wcsammi diye dusurkn siz actiniz ilk zmnlar mama veriyrdm sonra ara ara veriydm simdi tamanen kestim meme reddimizde vardi basardm cok sukur 3 gun surdu simdi gigsum dolup tasiyo 5 dk emiyo bazen 10 dk emiyo doyunca guluyo oyun istiyo
Karakiz HilalAkif bende surekli vermedim ilk bi hafta verdim ondn sonra 3 gunde bi verdm ve tamamen biraktk
Karakiz HilalAkif tsk ederm sizinde iyi post acildi oyizdn genelde cvb verilmuyo kaynana postu acilsaydi cvb ciktu ama neyse
HilalAkif IrmakDuygu bebeğim kilo alıyor ama ben yine de bunu merak ediyordum. Çünkü çalıştığım zaman yokluğumda kaç cc sut evde bırakmalıyım diye düşünürken geldi aklıma 🥴 emdiginin yettiğinin farkındayım. Teşekkür ederiz cevabınız icin
Sucrax Bebeğin bir saatte alacağı mama/ anne sütü miktarı yaklaşık olarak: Bebeğin kilosu(kg)*150/24 kaç saat aç kaldıysa o saatle çarpılarak verilmesi gereken miktara ulaşılabilir. Tabi ki bu değer yaklaşık değerdir, Her bebeğin ihtiyacı farklı farklıdır.