elcn4139 kizlar bebemin poposu kirmizi olmus nokta nokta , mustela krem suruyorum hametam , ako bile surdum gecmedi ne surebilirim tada zeytin yag sursem asitli gelir yakarmi yoksa iyi gelirmi sizce
QueenOfDisaster elcn4139 Valla benim oğlumun poposu çok kötü pişik olmuştu sıcaktan zeytinyağı sürdüm her poposunu açmada 1 2 güne geçti
GokSuM elcn4139 kızım pişik olduğunda taaaa eski postlara kadar her şeye baktım. Denedim. Malesef benim kızıma doktorun verdiği krem hariç hiçbiri fayda etmiyor. Etkili bir krem olduğu için isim vermem doğru olmaz belki size zarar verir. En iyisi doktorunuza danışmak. 2 günde geçiyor. Bir de pişik varken bezi bol bağlamanızı tavsiye ederim. Ya da 1 büyük beden kullanmanızı. Daha rahat hava alıyor ve bez bol kaldığı için temas etmiyor.
M-V-S868820 Dün benim oğlumda pişik oldu önce yıkadım sonra hametan sürdüm birazda havalandırdım bugun geçti şükür bezide fazla bekletme bu işlemi üç dört kere yaptım geçti hemen
Aygulzumra Pişik olduysa hametan Fito birde dermotrsoyd çok iyi geliyor ama dermotrsoyd i günde iki kez pişik olan bölgeye ince tabaka halinde sürün 5 gün sonuç güzel olacak