hulyaaa-123 Tavuk suyundan çorba falan ne zaman verebilirim hiç bişey yemiyor belki onu yer 7.5 aylık
Cheddar hulyaaa-123 deneyerek 3 gün verebilirsiniz mümkünse market tavuğu yerine hakiki tavuk verilmesini söylüyor doktorlar.
[silindi] hulyaaa-123 tavuk demisken geçen hafta cumartesi arkadaslarla pikniğe gttik valla mangal etlerini büyük büyük koparıp çocuğun ağzına veriyordu daha 7.5 aylık açıkçası ben korkuyorum vermeye 6 aylıktan beri veriyorum diyor sasrdim doğrusu
zeyzey77 hulyaaa-123 8 diye biliyorum ama 8e ne kalmış zaten. Et tavuk filan 8 ayda oluyor çorbasına ilikli kemik suyu filanda ekleyebilirsin. Hem bağışıklığı güçlendiriyor hemde boyu uzun oluyor kolay kolay hasta olmuyor
Sumeyyebaglan [silindi] bende 6. Aydan veriyorum ve mangala gittiğimizdede çok büyük değil tabi ama minik minik koparıp elimle besliyorum çok seviyo
momPanter Sumeyyebaglan bende elimle minik minik kopartıp veriyorum hatta köy tavuğu var akşam kızımın menüsünde 8 aylığız biz didikleyip yediricem elimle öyle seviyoruz 😂
[silindi] hulyaaa-123 valla ikizlere vermiyorum ben daha nefes borusuna gtse vah tüh işi bitirmez zamanı gelince yer inşallah ☺️
Sumeyyebaglan hulyaaa-123 bulunduğum şehirde et ve süt kurumu var ordan temin ediyorum devletin ve güvenilir
momPanter hulyaaa-123 ama benim doktorum 7. Ayda kuzu etine başlatmıştı sonra tavuk balık da ver demişti
HeartShapedGlasses Çocuğunuzun çiğneme ve yutma durumunu gözlemleyin eğer yiyebilecek olgunluğa geldiyse verin yiyebilir tabiki