Sehertosunn Sab simplex gaz damlasını sadece kolik bebekler mi kullaniyor? Bebegin 27 günlük cok bir gaz problemi yaşamıyoruz ama o damlayı da kullanıyoruz. Iyi geliyor bize. Bir zarari olur mu acaba? Birkac yorum kafami bulandirdi
biranneikikedi Sehertosunn 3 Ay 10 günlük bebeğim hala günde 1 defa 15 damla kullanıyoruz. Kolik değil bebeğim. Doktor kontrolünde tabi. Siz ne duydunuz? Ve nereden duydunuz 😊
fatma_86 Sehertosunn bende bebeğimde başta kullandım bi şeye yaramadı keşke en başından bioagai kullansaydım harika bi gaz damlası👍🏻
zeyzey77 Sehertosunn hayır bir zararı olmaz gaz damlası o kolik damlası değil . Bebeğim prematüre biz bile kullanıyoruz onu 2 aydır
Wanderlust Sehertosunn bebeginiz kolik degilse gerek yok gibi asinda bize de doktor biogaia ve sap simplex yazmisti ama sap simplex almana gerek yok kolik degil sizin bebek dedi almadik 1 ay biogaia kullandik sonra birakalm bakalm gaz durumuna dedik biraktik sukur hic gazi olmuyor 3.aya geldik ben de her yemegi yerim icerim sukur gaz problemimiz yok siz de yavas yavas azaltio bir deneyin isterseniz belki bos yere devam ediyor da olabilirsiniz gazi bitmis olabilir
Sehertosunn biranneikikedi bize de doktorumuz verdi. Günde 4 defa 15 damla kullanıyoruz. Bir yakınım kolik bebeklere veriyolar o damlayi dedi de. Biz oyle bir durum yaşamıyoruz acaba gereksiz yere mi veriyorum diye düşündüm. Ama faydasini ds görüyorum açıkçası. Ben miktar olarak cok veriyormuşm.
Sehertosunn fatma_86 her bebeğe her damla yaramiyo anlaşılan :) bizde bu damla ile devam ediyoruz bakalim
biranneikikedi Sehertosunn yok biz de sizin zamanda o kadar kullanıyordum. Gittikçe miktar azalttım ben. Bence normal kullanıyorsunuz. 2. Ayda 2 kez günde, sonra teke düşürdüm. Sadece kolik bebeklere değil yetişkinlere de kullanılıyor. Benim gazı olursa ben de bi 15 damla alıyorum
biranneikikedi Sehertosunn yok yok rahat olun kullanımı öyle zaten. Bi de her doktor muayenesinde ben devam mı diye soruyorum. İsterseniz siz de sorun 1. Ay muayenesinde öyle daha da rahat olur içiniz
momboys Sehertosunn 4 günlük bebeğim günde bir 4 damla veriyorum biraz gaz sorunu var iyi geliyormu hiç bilmiyorum ama cok tavsiye ettiler
Wanderlust Sehertosunn her bebek farklidir tabi bizimkisi zaten cok gazli degildi doktor almayin sap simplex bile demisti sadece biogaia aldik onu da biraktik etkisine bakalm diye sukur sorun olmadi cok huzurlu sakin bir bebek masallahi var aglamasi vs bitti ayaklari cok hareketli kendi kendine gazini atiyor
Zeyno111 Sehertosunn Hayır bize de doktor önermişti biogaia ile birlikte kullanmıştık hatta günlük doz miktarına dikkat ederek bence kullanılabilir hemen hemen 3-4 aydan sonra bırakılıyor ama