ReisinKizi Kızlar bununla ilgilinen var mı aranızda? Çin yasakladıktan sonra çokk düştü çıkar mı sizce sizde durumlar nasıl??
MotherOfAlmila ReisinKizi Benim icin tek para birimi var o da bankada vadeli param. Geri kalan hic bir seye bulasmiyorum. Ha 3 aylik kizima sadece ceyrek alip kenara atiyorum, hesap actim o kadar. Onun disinda girmiyorim heyecana.
ReisinKizi biregesevdasi uzun vade mesela ne kadar?? Ben pek ilgilenmiyorum bu ülke yasaklamalarından sonra piyasa tamamen battı mı yani
ReisinKizi Dilannnn355 ya ben bu konuya pek vakıf değilim beni aydınlatın piyasa tamamen mi battı ülke yasaklarından sonra
ReisinKizi Vanilya şimdiye kadar al bekle mutlaka çıkar diyorlardı ama şimdi piyasa mı battı ülke yasaklarından sonra anlatın bana biraz 😖 burdan başka kimseye sormak istemiyorum.
Dilannnn355 ReisinKizi Açıkçası benim hiç fikrim yok eşimin arkadaşı grafik okur iyi kazanırdı teknik yapan biriydi adam da şaşırmış duruma pandemiden dolayı deniyor cozemedim valla bende ama bundan sonra tövbe az çıksın bozucam direk
Dilannnn355 ReisinKizi Eğer acil bir ihtiyacin yoksa bekle derim benim nakite ihtiyacım çıktı şuan o yüzden canımı sıkıyor
ReisinKizi Dilannnn355 ah keşke az çıksa resmen hayattaki şansım bu. Herkes kazandı biz tam batmadan önce almışız 😪
Dilannnn355 ReisinKizi ayyy keşke kredi işine girmeseydiniz bunun için bizim 1500 lire gibi bişey elimizde vardı köşede arkadaşı katlanicak dedi bu hafta düşüş o düşüş normalde ne derse olurdu ama bu sefer şansımıza çaktı resmen
Dilannnn355 ReisinKizi Şuan hiç kimse bisey diyemiyor çok riskli çünkü kimse al sat yap demez ama dediğim gibi acil bir ihtiyaç yoksa satmayın illaki cikicaktir ama kendi fikrimce uzun bir vade olucak sanırım