Tsksn-gns-27 Oğlumla beraber gideceğiz onun esyari attı benim esyam ayrı olucak da benim 15 kg ne kadar albise oluyor ayarlayamadim birde deodorant tarzı şeyleri alıyorlarmış doğru mu
bhrcpt Tsksn-gns-27 El bagajında 100 ml e kadar taşınabiliyor. Uçak bagajında istediğiniz kadar sıvı koyabilirsiniz. Kıyafet çok kilo tutmaz diye düşünüyorum yinede tartınız varsa tartıp bakabilirsiniz valizi kapattıktan sonra.
AlmilaDoga Tsksn-gns-27 15kg sizin için + 10 kg bebek için + ⅞ kg el bagajı (bebek bakım çantasını eş bagajından saymıyorlar kilo olarak) bebek için yanınıza su vs aldığınızda birşey demiyorlar ama geri kalanlara uçak içine alırken 100ml şartı var ama bagaja verebilirsiniz
Tsksn-gns-27 AlmilaDoga hım kol çantamda olmayacak ama valizin içine koyabilirim o zaman makyaj bakım vs ürünlerini bir de bebek arabasini da alıyorlar degil mi
AlmilaDoga Tsksn-gns-27 kol çantanız ve bebek bakım çantasını kiloya katmıyorlar ama yanınıza almak pek mantıklı olmuyor çünkü hangi birine sahip çıkasın 🙈 makyaj malzemelerinde 100ml geçen varsa bagaja ver en güzeli alıyorlar direk 🤦🏻♀️