Hilal_kfl Kızlar bebeğim 1 ay 7 günlük kanguruya koymakta kararsızım varmı ilk ay kullanan veya bilgisi olan ? 🙏🏻
Tuba Hilal_kfl ben büyük oğlum 1 aylıkken koydum rahat edemediydi. Küçük oğlumda kanguru değil de sling tercih ettim ve 2 haftalıkken kullanmaya başladım 9 aylık olana kadar kullandım😌
Vanilya Hilal_kfl Canım yok ama araştırabilirsin. Kanguru konusu anatomik açıdan çok önemli. Yanlış yönlendirmek istemem.
Dilekdefne21 Hilal_kfl ama tabi sling ler çok çok rahat kullanmadım ama bendede kanguru var bebeğim içine girince ben sıkılıyorum havalarda sıcak şimdi
Baldantatli Hilal_kfl ben kullandim camim ama yenidogan aparati mutlka kullan simdilik cok uzun sure kullanma ev icinde alistir sonra yavas yavas sureyi uzat daha kucucuk yavrum ama cok seviolar sonra kolay oluyo
Ogulcan Hilal_kfl canım yeni doğan aparatla olanlar var onlara koyup kullanabilirsin aparatsız olanlar bebeğine uymaz
Ogulcan Hilal_kfl markasından markasına değişir canım yeni doğan aparatı olmazsa doktorlar ileriki aşamada kullanın diyorlar