nursocum bu hanımefendinin dediği matkaplı çantayı ben oğluma doğum günü hediyesi olarak aldım iki hafta kadar önce. Çok beğendim açıkçası tavsiye ediyorum. İçinde raptiye mantığında sadece elini kullanarak batırabileceği vidaları var takıp çıkarıyor çok hoşuna gidiyor. Matkabı pilli vidalarını söküp takıyor iki tuşu var. İçinden kare daire gibi geometrik şekiller çıkıyor onlarla hayal gücüne göre şekiller yapabiliyorsunuz. Biz oğlumun tek aşkı olan arabalardan yapıyoruz daireleri tekerlek kareleri kapı falan yapıyoruz. Ama kitapçığı da var oradaki şekillerin aynısını da yapabilirsiniz siz. Kendi hayal gücünüzü de kullanabilirsiniz. Size kalmış. Birde hayvanları var gövde kafa bacaklar kuyruk şeklinde birbirine vidalayabiliyorsunuz ister dik ister direk çantaya vidalanıyor çok güzel. Ve hayvanların olduğu kartonu sağlam bence. Ayriyeten içinden tornavida ve anahtar da çıkıyor matkabı kullanamazsa onlarla da çevirebilir. Tüm malzemeleri çantasına sığıyor ve bir sürü malzemesi var. Tekrar dediğim gibi ben çok beğendim oğlum da çok sevdi hergün oynuyor almak isterseniz tavsiye ederim. ☺️ Çok uzun olmuş ama içeriği hakkında bilgilendirmek istedim. 🙈