Nsbdrkl Merhaba hanımlar biz Aptamil conformil kullaniyorduk ama her yerde bulamadigimizdan dolayı ve kabizligimiz geçmediği için hipp markalı mamaya geçiyoruz hipp kullanana anneler memnun mu yan etki var mı nasıl bir mama acaba kabızlık yapiyor mu
Busraygt Nsbdrkl ben kullandım canım hipp combiotik çok da memnun kaldım asla kabızlık yapmıyor öğütümü kolay. Ama malesef kilo alımı yok çocuk yiyor tuvalete çıkıyor sürekli mama içiyor bu yüzden bebelac gold a geçtim
Minel-_-3404 Nsbdrkl bizde 7 ayliğiz doğdugundan beri kullaniyorum kabizlik hic yaşamadi.kesinlikle tavsiye ederim.
Brrahavana-30 Nsbdrkl Bizde aptamilden hippe gectık ama gaz yaptı başka mamaya geçmeyi düşünüyorum. Her mama her çocukta aynı etki bırakmıyor deneyın ve görün derim
ozgekzy Busraygt biz de organik combiotic kullanıyoruz boyuna göre kilo alımı biraz az sizcede mamadan mı
Ogulcan Nsbdrkl canım her bebek bir olmaz kimine iyi oluyor kimine kötü bizi kusturuyordu mama oyüzden bir bırakmıştık besin değeri yüksek ve anne sütüne en yakın olduğu için doktorum bize golden goart kullandırmıştı ondan çok memnun kalmıştım
Nehirikom Nsbdrkl hipp organic combiotic kullanıyorum ilk günden beri memnunum kabızlık ve gaz problemi yaşamadık..
Omertugra20 Nsbdrkl Aptamil kabizlik yapti diye hippe gectik zaten 6.ayda mamaya basladik cok cok memnunum
Canan27 Nsbdrkl ben bebelac gold kullanıyrum Ama kilo alımı çok az 20 gündür 200 gr almış her bebekte farklı oluyor dedikleri gibi
Ohaezgi Nsbdrkl ben hippten cok memnundum kabızlık olmadı gaz yapmadı sadece kakasını 3 günde 1 yapıyodu biraz sancı yapıyodu bebelac denedim şimdi ondan dahada memnunum günde 2 kere yapıyo sancı olmadan