busra_54 Mama sandalyesinin altına nasıl örtü kullanıyorsunuz . E bebeğe baktım trk kullanımlık diyo 16 adet 40 tl pahalı geldi bana açıkçası sofra bezi de her zaman yikanmiyo artı birde içecek falan döküldüğü zamn korumuyor.
Prensesannesi21 busra_54 benim muşamba var büyük annem almıştı ceyizimde çok kızmıştım bu ne böyle kim kullaniyo artik diye 😂😂😂 Suan kullanıyorum mama sandalyesinin altina veya yeru serer kızımı ustune oturturum valla harika u6a ne dökülse de umrumda değil 😂😂
busra_54 Deletedmom62626 olabilir aslında hiç aklıma gelmedi 🤭 o tarz kumaşlar var mıdır ki sıvıyı alta geçirmeyen
Deletedmom62626 busra_54 var canım dikilebilir hatta sen dikme bir terziye ver mesal a101 e sandalye üstüne minder geliyor o boyutta terziye ver istersen fermuarlı hemen çıkarıp yikayabilirsin
gocebebirbayan Prensesannesi21 nasıl bir muşamba. Foto atsanız olur mu acaba. ? Ben de böyle birşey bakıyordum 😊
busra_54 Deletedmom62626 Benim mama sandalyem dışı yıkayabilir silinebilir siliyorum yere dökülenler halıyı dolayısıyla beni mahvediyor 😂
Deletedmom62626 busra_54 yine normal örtüler olur canım o zaman pardon çok bende halının üzerine aciuorum birşeyler yedikleri zmaan döküp saciyorlar
Beyzza Ebebektekinden kullanıyorum ama her kullanmada atmıyorum zaten o plastik gibi bişeu silil katlayıp sonra yine açıyorum