Yenigelin Bebek arabası araştırıyorum. arabada çok yer kaplamayacak, pratik ,kullanışlı... önerisi olan var mı acaba ?
Ayysvmyl Yenigelin chicco liteway arabada çok yer kaplamıyor. Hafif rüzgarlığı (yağmurluğu) kış tulumu var. ilk çocuğun kullandım şimdi de kullanmaya devam ediyorum çok kullanışlı sürmesi hareket ettirmesi de kolay oluyor. Baston olduğu için toplaması falan basit. Tam yattığı için yenidoğduğundan itibaren kullanılabiliyor
Deletedmom47 Yenigelin Çok aşırı memnunum kumaş kalitesi ,hafifliği herşeyiyle tek geçerim .Şimdi buraya yok efendim baston varken neymiş gereksiz Bebek arabalarına diyenler olucak inanma sen onlara 😂😂😂😂. Tercih tabi ki ihtiyacına göre araştır bul ben istiyordum Bebek arabası zaten doğmadan 20 haftalıkların aldım daha hatta 😂😂😂. Kraft xxl ,peroga arasında kalmıştım internetten baktığım kadarıyla .Magazları geziyordum alıcağım tabi o gün Kraft ,Perego baktım aşırı ağır gitmeye gitmiyor araba hantal benim ihtiyaclarımı karşılamadılar yani .Casual herkes iyi vs diyordu da görsel internette hoşuma gitmiyordu gözümle bi gördüm bayıldım direk aldım aşırı hafif sürüş olarak kalite olarak çok güzel kendim oraya buraya gidip arabadan arabaya koyuyorum çok rahat oluyor .Dolmus ,otobüs bin çık sorun teşkil etmiyor bana şahsen 😇😇😇😇https://www.onurbebe.com/urun/casual-quatro-trona-safe-bebek-arabasi-2018-collection-gray
Ayysvmyl Yenigelin ben alacağım zana çok araştırmıştım 4 sene önce en çok kullanılan bebek arabasıydı şimdi belli daha güzelleri çıkmıştır. Onu bilemem . Ben kullandığım sürece Çok memnun kaldım. Kılıfını çıkarıp yıkıyordum da. Hakkını vere vere kullandık valla gezmeyi çok devam bi çift olduğumuz için.
Yenigelin Ayysvmyl maşallah benim aradığım da öyle hantal olmayacak katlanması falan kolay olan. Bakalım inşallah güzel biseyler buluruz
Hacerr7 HilalAkif Hilal bende almayı istiyorum ama tekerleği dönmüyor rahatlıkla kırılıyor diye duydum
HilalAkif Yenigelin ben Fransa Türkiye arası mekik dokurken tek basıma kullandığım tek araba oldu kendisi
Yenigelin Deletedmom47 aslında model olarak çok güzele benziyor travel sistem mi oluyor bide pusetimiz varda tek satılıyor mu acaba 🙄
Nova35 Deletedmom47 benimkide aynı bebek arabası gercekten cok hafif cok kullanıslı heryere rahatca sıgıyor. Hantal bi arabada değil gercekten bende tavsiye ederim
Alazokan Yenigelin ben de cabin tipi arabalara bakıyorum baby2go cool yada baby max leaf ikisinden birini alacağım çok araştırdım umarım iyi olur sizde bakın isterseniz
Yenigelin Nazlina bi araştırayım ya çok güzel arabalar var ihtiyacımı karşılayan bi araba bulurum inşallah teşekkür ederim☺️
Deletedmom47 Yenigelin 3’lü set alırkendi canım ben bilmiyorum ayrı olurmu edermi .Travel sistem yer kaplama açısından küçük orta arası travellere göre diyebilirim .Tek kapılı araç bizim ona göre aldık biz bagaj yok malum arkaya sığsın diye tam geliyor 😊.