Birbilen Hayırlı pazarlar annelerim ve onların tatlış kuzuları 😚 bebeğinize sarmısak soğanı ne zaman nasıl tattirdiniz?? Birde rica etsem bana bı kaç tarif verir misiniz? Teşekkür ediyorum 🙌🌸
Alazcns Birbilen yaa evlendiğimden beri evime soğan sarımsak girmedi oğlum yesin istiyorum ancak ben nasıl yaparım bilmiyorum 😔
NrYlmzTsr Birbilen 8 aylik oglum ama henuz tattirmadim onlarla bisey yapmadim, bi 10 gune felan belki eklerim corbalarina :)
Zeyyy Birbilen bende geç verenlerdenim kızım 10 aylık olacak yeni yeni çorbalara ekliyorum. 1 yemek kaşığı pirinç, 1y.k.mercimek az pirinç 1 minicik soğan az sarımsak pişirip belndirdan geçiriyorum tadı çok güzel oluyo😋
Birbilen Alazcns bacım soğansiz yemek mi olur 😂😂 daha maka da bizde hiç bişey de sarmısak kullanmıyoruz nasıl olcek bilmem 🤔
Janss Birbilen Çorbasına minik ekleyin , alerjik durumunu kontrol edin sonra yavaş yavaş fozu arttırırsınız 😌
NrYlmzTsr Janss verdigimde alerji durumuna bakarak veririm tabi, iki kere odasinda bas ucuna karanfille koydum sogani oyle tatti 😂 🖤
Janss NrYlmzTsr Katın demek istemiştim kayın da besi 😌 Pardon ☺️ Tadından değilse de kokusundan diyorsunuz 🥳
NrYlmzTsr Janss ben de hic dusunme kay gitsin demek istediniz diye dusundumdu 😜 anladim zaten. Kokular da onemli tabi :))