Mrl-ozsen Bebeğim 3 aylık hem emziriyorum hem de mama veriyorum. Sizler bebeğiniz için hangi mamayı niçin tercih ediyorsunuz?
ebrugorgel Mrl-ozsen ilk zamanlar sma ve aptamil kullandım ama bir aydır hipp organik kullanıyorum oğlum bir hafta sonra 3 aylık olacak gaz için en iyi mama olduğundan dolayı bu markayı kullanıyoruz doktorumuz tavsiye etti memnunum bende size de tavsiye ederim
Mrl-ozsen Reyna teşekkür ederim int den şikayet var sitesinde mamanın içinden böcek vs olduğuna dair şikayetleri okudum kime nasıl güveneceğimi şaşırdım ya 😔
Mrl-ozsen ebrugorgel bende aptamil kullanıyordum kardeşim yanlışlıkla sma almış çözünürlüğü aptamile göre daha iyi ama sma nestlenin olduğu için karardız kaldım hipp organik mamanın içinden böcek vs çıktığına dair intden şikayetleri okudum kararsızım 😔
SmyRa_ Mrl-ozsen Aptamil prosyneo kullanıyorum sütüm az ve doymuyor bebeğim kilo alımı falan da çok iyi gaz da yapmıyor hiç bi sorun yaşamadık anne sütüne en yakn mama diye doktorumuz önerdi yeni çıkmış zaten öneririm sizede 🥰🧚🏻♀️
Eylulg Mrl-ozsen ben aptamil kullanıyorum doktorum hipp önermişti denemem için tek kullanımlık verdi bebeğim sevmedi sanki aptamile devam edecegim memnunum