Yenibebek_yenianne Eskiler kız çocuğunu çok emzirirsen agzi kokar derlermiş. Duymuş muydunuz daha önce. Bugun babaannem söyledi çok sasirdim🤔
Yenibebek_yenianne JackDaniels O kadar da kendinden emin söyledi ki. Korkudan erken erken kesmiş çocuklarını memeden.
Fatma_52 Yenibebek_yenianne ablami 3.5 yaşına kadar emzirmis annem oyle bir problemi yok. Bence dogru degil
Birceninannesi Yenibebek_yenianne kız çocuğunun fazla emmesi haram, kız çocuğunun ağzı kokar…🤦🏻♀️ Nedir bu kız çocuklarından istedikleri anlamıyorum yaa 8 yaşına kadar emzircem inadına🙄
defneaselinannesi26 Birceninannesi yorumunuzu alkışlıyorum ne çekmişsiz eskiden şimdi de çocuklarımıza çektirecekler kız çocuğu vefalı ya iyi olanın yeri yok galiba 😂 emdiği kadar emsin canım kızım 🥰😘😍
nursocum Yenibebek_yenianne Hurafelere bir yenisi eklendi ahahahha banada yıkadıktan sonra emzirme demişlerdi ne alaka ne ne 😂
Seyma005 nursocum ayy onu bende duydum hemde farklı farklı alakasız insanlardan baya yaygın bir söylenti demekki, bende yıkamadan önce iyice doyurup gazını çıkartıyorum 😀bir bağlantı kuramasamda bir kaç farklı insandan duyunca etkilenmedim değil 😅
Umay123 Seyma005 tam tersi yıkamadan hemen önce bebek doyurulmaz, sağlık açısından . Ben yıkadıktan sonra emziririm hep
elifhanimm Yenibebek_yenianne kız bebeğe anne sütünü bile çok görüyorlar anasımı satayım eski kafalar işte
Pamircik elifhanimm Tam aynısını yazacaktım benden uzun yaşayacaksınız :) hakkı olanı bile çok görüyorlar kız çocuklarına. Bizim neslimizin bu saçmalıklara inanmaması lazım ki bitsin bu zihniyet.
Tobby19 Yenibebek_yenianne yav demekki biz kadınları ötekileştirmeye ta bebekken başlama ihtiyacı hayatın her sahasında yerini almış. Hani benim minnoş bi kız çocuğum olsa örneğin onun ağzı kokacak ama bir okadar daha minnoş oğlumun kokmayacak. Çünkü oğlumun pipisi var kızımın yok mu😂😂 yani güzel kafalar ya ne diyim
Polikistikannee Yenibebek_yenianne Ne cektik be bunlardan kiz cocuguna soyle kiz cocuguna boyle çıldırıcam
Mirosunannesi Yenibebek_yenianne kesin özellikle kız çocuğudur ne garezleri varsa erkeğin bokunda boncuk buldular sanki 😂