19052019 Kızım yaklaşık 1 aydır gözü açık uyuyor hafif kısık şekilde önünden geçsem beni izliyor sanki 😂 uykusunu alabiliyor mu acaba çok uyumuyor zaten 1 saat anca bu arada 3 aylık
Tuba 19052019 uykusuzluktan dolayi huzursuz olup bagirip dururlar. keyfi yerindeyse uykusunu aliyordur😅
Caglaa 19052019 hahha benimki😂 bazen gözünün tekiyle kontrol ediyo biri varsa aglamiyo yok kimse yoksa Alllaaaah aglamaya başlıyor 😂😂 3 ay 24 günlüğüz bizde
Busramomy 19052019 canım bebeklerin hepsi aynı gözleri açık uyuyorlar 🤣 biraz büyüyünce düzeliyor kapatıyorlar 😄
Caglaa 19052019 sorma sormaa cok fenalar ya. Tv delisi ben izletmemeye calisiyorum daha cok küçük diye. O illa kafayi donderiyo. Eşim eliyle kapatiyo televizyona bakmasn diye agliyo elini cekince susuyo otarafa dönüyor 😂😂 artik tv izlemez olduk🤦
19052019 Caglaa benim eşimde aksine seyretsin diyor odaya bir giriyorum ki bizim kız maç yorumları seyrediyor 😂😂 zararlı diyorum ben dinliyorum 🤷🏻♀️
Caglaa 19052019 yaa ama işte nekdr engel olsanda izliyolar. Ama mac izletme bari büyüyünce 2 mac izleyen eve cok olur😂🤭🤭
zynpncr Bazen gözü yarı açık uyuyor ben böyle yanına eğilip gülümseyince hemen gülümsüyor uykusunda 💜 kızım 8 aylık 🥰