Woody Musam tam dolmayı beklesek pişik olur yavruşlar. Havalar çok sıcak zaten. Olabildiğince sık değiştirip her değiştirmede yıkayıp havalandırmalta yarar var
ecemm-6161 Musam tam dolmasını beklemiyorum rahatsız oluyor yavrum değiştiriyorum valla cok dikkat ediyorum o konuya
Dogavesultan Musam 3 4 saatte dolsada dolmasada değiştiriyorum yaz geldi artık daha fazla kapalı bırakmıyorum
Marmadal Kaka yaptıysa hemen değiştiriyorum onun dışında saat tutmuyorum ama özellikle huysuzlanıyosa bi altını açayım diyorum hem bebek sakinleşiyor hem de altını değiştirmiş oluyorum. Tabi benim oğlan günde 4-5 kere kaka yaptığı için günde en az 7-8 kere değiştirmiş oluyorum
ecemm-6161 Musam Evt canım onun için cok dikkat sden biriyim pişik kremi sürüyorum duş aldırıyorum bol bol
zeyzey77 Musam valla saate hiç bakmıyorum sık sık bez değiştiriyorum. Bebeğim 3 aylık günlük 8-10 tane bez gidiyor
keskebirazuyusam Huysuzlandığı an hemen altını açarım güzelce yıkıyorum poposunu, hiç ıslak mendil kullanmadım bugüne kadar. Sonra bı 10-15 dk havalandırıyorum tekrar bezini bağlıyorum. Hiç pişik olmadı, pişik kremi de kullanmadım çok şükür