AselG Hanımlar göğüs ucu markası önerebilecek olan var mı göğüs ucunu birazcık büyük hangi marka alacağımı bilemedim birazda fiyat uygun bir şey arıyorum yardımcı olan olursa çok sevinirim😥😥😥😥
AlpBebek34 AselG bebedor aldım eczaneden 15 tl felandı çiftlisi hatta taşıma kutusu var zaten zamanla meme ucu çıkıyor çok para verme
AyseAlyamm AselG avent kelebek göğüs ucu kullanmıştım ben . Ama kendi göğüsünü vermek için uğraş canım ucu varsa . Tenini hissetmesi çok önemli . Benim bebeğim tenimi hiç istemedi .
AselG Ylmzkbra06 Başka markalar da var ama daha ucuza lansinosh gibi ? birde göğüs ucunuz büyük mü acaba 😁
Ylmzkbra06 AselG hayır aksine benim göğüs ucum küçük olduğu için bebeğim almadı. Şimdi ucu çıktıkça vermeye çalışıyorum aliyo ama ucu gidince emmiyo.yine :)
AselG Ylmzkbra06 bende denemek istiyorum biberon kullanmak zorunda kaldım bırakır belki meme ucunda olursa
AselG AyseAlyamm haklısınız ama biberon kullanmak zorunda kaldım ve alıştı bebeğim meme ucum var ama bırakmıyor silikon göğüs ucu son çarem herşeyi denedim bırakmadı çünkü 😥🥺
AlpBebek34 AselG hım hurma sür gögüsüne yada reçel ben öyle yaptım başka türlü almadı çok kötü bir durum bir anne için bence