Melek-k Bebeğim bir mememi reddediyor asla almıyor ağlıyor. Sağıyorum ama çok fazla da sığamıyorum sütüm git gide azalıyor. Bir bebek tek meme ile ne zamana kadar doyabilir, fikri olan var mı bebeğim 45 günlük
masalcik Melek-k sagmaya devam edin ben en başından beri sağiyorum meme almadı hiç ve şu an 11 aylik sütüm de hiç azalmadı azalacak diye sagmamazlik yapmayın bence
Leman01 Melek-k ben hamilelikten önce iki göğüsümdende ameliyat geçirmiştim. O yüzdem göğüslerimin ucu içine kaçtı bandajlardan dolayı. erken doğumda yapınca sütüm hemen gelmedi 3. gün plastik uç ile emzirdim. Hem mama hem meme gittik şu anda 16 aylık hala tek meme emiyor. Mama içmiyor ama dol göğüsümde hiç süt tamamen bitmedi
LilyaBn Melek-k bebeğim 3 aylık olduğundan beri tek meme emiyor ve hiç mama vermedim hatta 8aylık olaba kadar baya tombik bir bebekti. Şuan yaklaşık 16aylık hala tek meme🙈 sana tavsiyem reddettiği memeyi mutlka ama mutlaka sağ ben uğraşamadım yapmadım pişmanım. İki meme arasında ciddi bir boyut ve şekil farkı oluşuyor😔aynaya bakamıyorum emzirme sürecim bitince estetik yaptırıcam hemen.
Aalya Melek-k sağım yapın alıstırma bardagı ile veya kasıkla falan verin. Mesela sağ memeyi emiyorsa.. Sol memeyi de sağ taraftan veriyormuş gibi yapın. Altına yastık koyun futbol topu pozisyonunda soldan emzirin sağdan emiyorum sanar.ben bebegimi oyle yapa yapa döndürdüm daha kucuk yani pes etmeyin
Melek-k Leman01 anladım, teşekkür ederim benim de bir meme doluyor taşıyor diğeri küçüldü ve sütü azaldı çok sık sağamıyorum vakit olmuyor 🤦🏼♀️
Melek-k LilyaBn sağıyorum ama pek fazla değil, bende şuan bile fark var emzirmeyi bırakınca iki meme de eşitlenir diye düşünmüştüm 👀
masalcik Melek-k şu an 11 aya yakın olduğumuz için çoğunluğu ek gıda oluşturuyor O yüzden günde 4 en fazla 5 kez sağıyorum
MrvUras Melek-k Galiba reddettiği memedeki süt az diye kızıyorlar. Benim de bir göğsümde süt bitti ama çok şükür diğeriyle devam ediyoruz 9 aylık şu an. Kuzenimin hep tek göğsünden süt geliyor 2 çocuğunu da öyle büyüttü herhalde 2 yaşına kadar da emzirdi yani. Siz iyi düşünün iyi olsun =)
Melek-k MrvUras evet olabilir fazla emmedikleri için süt de az oluyor. Bir de sanırım acemiliğime geldi sağ tarafı emzirirken pek rahat tutamadım ilk başlarda sonra da kendisi istemedi , inşallah ben de iyi olanı düşünüyorum:)
Fatmanur1703 Melek-k valla benimki de tek meme emiyor 11aylık kızım bol bol da geliyor güzelde doyuyor