beyhanikraa Iyi günler bayanlar. 6 bucuk aylık kızım var 0.6 ay emzigini bıraktırma lazım yeni aldığım ayı büyük olan emzigine alıştırmam lazim ama büyük geliyo sanırım almiyo almak istemiyor atıyor. Alıştırmak için verebileceğiniz önerisi olan var mı
Kaganalis beyhanikraa hehe bizdede vardi bi ufaklik oyle bir turlu almiyordu. Sonra arkadasinin ağzındaki almis. Inatla geri vermeyince. Anladikki buyuk emzige hazir :))
ecemm-6161 beyhanikraa canım ucunu boyke pekmeze bandır ver atıyorsa veya anne sütüne batır ver 😊 ben öyle yaptım
beyhanikraa ecemm-6161 uyurken emmeye zorla alıştırdım ama uyku arasında benimki emzigini surekli atar ve agzinda olmadığı farkedince aglar bu sefer veriyorum istemiyo uyaniyo benle inatlaşma almayınca uyamiyo. Denicem bi pekmezi ama büyüklüğünde alakalı saniri midesini bulandiriyo
ecemm-6161 beyhanikraa anladım canım bütün emzikleri dene farklı yöntemlerle ucunu batırarak ben öyle yaptım aldı 😊 cok şükür cok rahat ettim emzik rahatlıktır valla
beyhanikraa ecemm-6161 benimki normalde emiyo 0.6 olanını eimiyo. 6aydan sonra büyüğünün geçmemiş lazim ya büyüğünü emmiyo..kesinlikle rahatlık
ecemm-6161 beyhanikraa Hım büyük olanı istemiyor canım benim ki de büyük olana geçtiğimi de atıyordu alıştırdım bende