Adasibel Doğum sonrası kanama ne kadar sürüyor ortalama? 35 gün oldu doğum yapalı. Tam bitti diyordum ki son 5-6 gündür kanamam arttı, ilk günlerdeki gibi oldu. Bu bir sorun mu acaba🤔
Tuba Adasibel ilk günlerde ki gibi cok gelmesi normal degil. normal dogum mu yaptin? acaba plasentadan bir sey kalmis olabilir mi🙄 bende 3 hafta sürdüydü kanamam ama her gecen gün azaldiydi hic geri cogalmadi ilk günler gibi ve ben sezeryan oldum
Esma34 Adasibel benim neredeyse bu şekilde 2 ayı buldu kanamam. Tabi ilk günlerdeki gibi değil normal bi adet dönemi ilk günü gibi başladı her seferinde. Doğumdan sonraki ilk bi kaç gün çünkü hasta bezi kullanmayı gerektirecek kadar olmuştum.
OMG5860 Adasibel bende de oldu o rahim kasildikca oluyormuş 55 gün sonra falan bitti tamamen yani olabiliyor böyle şeyler ben muayene olmak istemedgm için gitmemistm ama içiniz rahat etsin istyorsaniz siz bi doktora gorunebilirsnz
Adasibel Tuba ben de sezaryen oldum. İşte tam bitiyo diyodum lekelenme gibi oluyodu Ama arttı bi anda. Bi ağrım sızım da yok normal mi değil mi bilemedim🤦🏻♀️
Esrakubilay Bende öyleyim tam bitti diyorum yoğun kanama geliyo bugün 42. Gün bitti ama bakalım inşallah gelmez ben normal Doğum yaptım bu arada
Adasibel Esrakubilay yaa🤔 geçen hafta benim dikiş kontrolüm vardı, ultrasonla rahim durumuna baktı doktor ama kanamamın az kaldığını söylemişti😕 tekrar gitsem mi diye düşünüyodum ama siz sordunuz mu doktora falan normal mi acaba🤔
Nekwa Adasibel normal olabilir. 40 gunden fazla surerse 40. Gun gusl alip iliski ve ibadet yapabilirsiniz. Yalniz her vakit namaz icin ayrii abdest almak gerekir ki buna özür denir 🤗
Esrakubilay Adasibel doğumum zor geçti benim doğumdan 5 gün sonra gittim sonrada korkuma gitmedim kuzum
Adasibel Esma34 benim de ilk birkaç gün hasta bezi kullanmam gerekti tabi o kadar olmasa da şu an normal adet kanaması gibi ama azalmıyor da 5-6 gündür aynı yoğunlukta🤦🏻♀️
Esma34 Adasibel benimde öyle olmuştu. Normalde çok fazla olmam ama lohusalık dönemi aynen dediğin gibi geçti. Bitiyor bi iki gün sonra tekrar ve baya yoğun. Hatta lohusalıktan sonra ilk kez dün adet oldum aynı şekilde yoğun.