sevdeninasafkosu gulumsee yürümeden hareketlenmeden olsun dedim 2 ay 2 günlük şimdi. Sıra verseler bile en erken bir ay sonraya verirler bende altı aydan önce olsun dedim özelde yaptıracak gücümüz yoktu mecbur devleti bekledik
sevdeninasafkosu Ms2731 bende altı aydan önce olsun diye uğraşıyorum su an iki ay iki günlük insaAllah çabucak yaptırırız da analmaz üç aydan sonra sıkıntı oluyormuş anliyormus çünkü.
Peri2021 Htcesylmzz yorumunuzu yeni gördüm. Kusura bakmayın. Nizip devlet hastanesi üroloji Dr undan randevu aldık.gunu gelince gidip yaptırdık.Allaha şükür kolay geçti.cok korkuyodum nasıl olcak diye
girlandboyandmumy_ sevdeninasafkosu bizimle birlikte bir çok bebek oldu 1 temmuzda en büyüğü dokuz aylıktı yapılıyor
sevdeninasafkosu girlandboyandmumy_ İstanbul dayım ve gittigimde pandemiden dolayı yasaklandı bir yaştan sonra yapılıyor dediler hiçbir şey anlamadım
Birmuallime gulumsee ilk gün zor oluyor diyorlar çok mu ağlıyor canım benim oğlum da 2 aylık şuan 3 aylık olunca yaptıracağız inşallah ama zorlanır mıyız Diye korkuyorum