Elaogemnes Defnesmommy 6 ayşık bebek için 3 ml dedi doktorumuz az verirsen etkisini göstermiyor dedi 1 tatlı kaşığına denk geliyor bizde 3 gündr ateşle uğraşıyoruzds geçmiş olsun
1kelebek1panda Defnesmommy ayaklarının altına limon sür acuçlarını sirkeyle sil bide yarım çay bardağı suya tatlı kaşığı sirke koy içir bi kaşık bana dua edersin sonra
1kelebek1panda 1kelebek1panda ilaç verme bırak vücudu savaşsın her hasta olduğunda vücut istemesin ilacı bugün de böyle olur yarın toparlar
tontisbebegim 1kelebek1panda benim oğlumun da çok ateşi var 38.5 civarı. Sabahtan beri duş ayak altına limon ve soğuk kompres yapıyorum ilaç vermedim verme taraftarı da değilim. Sirkeli suyu yaptınız mı acaba benim bebeğim daha 6 aylık ağır gelmez mi🦋
Defnesmommy 1kelebek1panda teşekkür ederim şimdilik ateşi düştü bişey vermedim eğer yükselirse deniycem 🙏🏻
Minik1anne Defnesmommy 1 çay kaşığı verebilirsin canım hem yükselmesin 38.5 ve üstü olursa hastanede öyle müdale ediyorlarmış geçen doktorum söylemişti
Atlas2113 38e kadar ilaç vermeyin. Çoraplarını soğuk süte sokup sıkın ve giydirin ateşini alıyor bebisin.
tontisbebegim Defnesmommy çok şükür inşallah bir daha çıkmaz🙏🏻 Birşey sorabilir miyim 🙏🏻 Ateşi varken uykusunda irkiliyor muydu acaba 😢
Defnesmommy tontisbebegim kusura bakmayın geç gördüm sorunuzu irkilmiyordu ama sürekli yarım saate ya da 1 saate ağlayarak uyanıyordu