Rojdiyana65 Merhaba güzel anneler sızden yardım istiyorum benim bebeğim zayıf anne sutu doyurucu degil be similac 1 berdım hemen içtigi gıbı kırletıyor kendısını yeşil kaka uymadı dedım bebrlac nutrecare aldım oda kusma yapıyor normal bebelac oda ishal etti bebişi 😟ve kaşık mama cesıdı sevmiyor kaldım ortada aç bir bebekle ne yapıcagmi şaşırdım bnim gibi olan var mi be anne sutu az artırıcı çaylar da kullaniyorum yok süt az ☺️🙃
Rojdiyana65 prenses10 bilmiyorum ki ev dolu mama 🤔doktor dedı farkli mamalar verırısen zayıflar bagırsak sorunu yaşarız prematüre bebek zayıf doğdu
prenses10 Rojdiyana65 o zaman hipp almanı öneririm içeriği temiz. Kilo alımı iyi değilse aptamil in gaz yapmayan maması var onu al bence çok kilo aldırıyor bebekler seviyor
Rojdiyana65 prenses10 aptamil de verdım kolik bir bebek olduğu iÇin. Dırek hiç alma dedı doktor kaldım ortada suan
Rojdiyana65 Rojdiyana65 cottoncandy anne sutu ile takip ettım mama dan kaynakli bir şey besin den dolayı ve sütümü artırabilirsem üzelim hersey oda olmuyor 😔
cottoncandy Açıkçası benim bildiğim ve doktorlardan duyduğum kadarıyla anne sütü 6 aylık bir bebeğin enerji ihtiyacını büyük oranda karşılıyormuş. Mama olarak hiçbiri yaramamış, anne sütünü sevdirmeye çalışsanız belki tek çare odur. 🤷🏻♀️
Rojdiyana65 cottoncandy anne sutu arıtmak iÇin ugrasiyırum oda. Doyurmuyor. Gibi resmen oturup agliyocam birde ilk cocuk olsa Tamm diyecem iki cocuk daha var büyüttüm böyle bir zor bçgotmedim hamillek çok çok zorluklarla atlattım doğar geçer dediler ufak doğdu gaz problemi bilmem neler neler doktor bile çare bulamadim bize. 🤦♀️🤷♀️🤔❤️
Alptekinyusuf Rojdiyana65 canım instegramda Dilruba hanım var emzirme danışmanı onun cayı ve maması var sütü az olan bebegi az kilo alanlar hep kullanıp cok fayda görmüşler bir bakın isterseniz almazsanız bile yardımcı oluyor
Rojdiyana65 Aysegulmina her kese farkli bir etki eder içtıgım ilk gün dehset süt vardı sonra olmadı simd evde sıan 3 cesıt çay var kapsül degil