R20- Oglum gece yatamıyo cok kötü pişik olmuş lutfen önerecegınız bi bez varmı primadan tutun hersey kullandım ama bos cocuk yanmıs hep tüm kremlerı kullandım mustela sudocrem hepsnı denedım
Miniknur R20- nişasta sürüp biraz açık bırakmıştım ben. Yatalak insanlara yatak yaralarında sürerlermiş. Çok nadir pişik olur. Denemiştik iyi gelmişti.
elmaliturtam R20- altını hep yıkayın arada açık bırakın birde benim bebeğime trosyd çok iyi gelmişti bir iki günde geçirdi tamamen doktor tavsiyesi ile kullandım inşallah geçer bir an önce
Karakayasveet05 R20- ılık su ile güzelce yıka şimdi kurula biraz açık beklet bezini bağla suducrem veya hamazinc al bir hafta ıslak mendil değdirme hep yıka
Song41 Canım bende molfik Pirama kulandim ama pişik oldu oğlum bize bim bezi çok iyi geldi devam ediyoruz ve çok memnunum dene derim
Simiyy Off çok kötü ya. Poposunu yıkayıp bez bağlamayın müslin örtüye sarıverin benimkide pişik olmuştu krem sürüp öyle yapmıştım hava aldırdım
Karakayasveet05 Mecbur olmadığım sürece asla ıslak mendil kullnamam birde yaz günü sıcak yani güzelce yıkamak varken
Begum64 R20- o derece pişik varsa mantara cevirmiş olabilir. Travazol tarzı kremler kullanmak gerekebilir. Bir an önce çocuk doktorunuza danışıp kullanmaya başlayın bence. Bir de yağlı arko krem iyi geliyor.