NeslihanBusra Kızlar 8 aylık bebeğimin arkası düz olmasın diye 1 hafta sağına yatırayım dedim. Sağ tarafı çökmüş nasıl düzelteceğim şimdi çok Canım sıkıldı. Önerisi olan var mı
Belinayyy NeslihanBusra ayni dert bendede var benim bebegim 2 aylik kendi hep sag tarafa dönüyo bana da hep bebek kusunca boğazına kalir yan yatir diyolardi kafasinin sekillencegini bilmiyodum o sekilde kendi saga donunce umursamadim. Doktor diger tarafina yatir hazir kafa yapisi yumusakken duzelir dedi.
Gulzar NeslihanBusra hep sola yatır benimkis 4 ayından sonra hep arka üstüne yattı ama hiç düz değil yani doğduğunda nasıldıysa şimdide öyle
Emin_ep NeslihanBusra canım d vıtamını düzenli kullan ve ıkı yasına kadar düzeliyor dıye biliyorum bende doğduğundan beri sağ sol arka yüz üstü sürekli degıstırerek yatırdım
Belinayyy NeslihanBusra bende ayni derttenim dedigim gibi doktor bana oyle dedi canım . Ilerde keşke dememek icin bir soluna bi sirr üstü yatir dedi canım. Aslinda senin bebegin büyükmus kendide dönüyo neden oyle olduki acaba. Doktora bi danis istersen
Sonbaharbebesi Kafa oyuntulu reflü yatakları var ben ondan almıştım doğduğundan beri kullanıyorum kızım 4buçuk aylık, zaten kendi kendine kafasını sağa sola döndürüyor yan yatırsam bile kendini düzeltiyor ama oyuntu olduğu için bozulma olmadı yanlardan
Aselberin Canım şimdide öbür tarafına yatır bir hafta sonra düz yatırmaya başla . Ben her gece farklı tarafa yatiriyorum bı gün aynı yere yatirsam bile hemen düzeliyor merak etme düzelir dediğim gibi yaparsan
Gulzar NeslihanBusra çöküntü geçince her defa uyuturken farklı tarafa yatır örneğin, sola,arkaya ,sağa sıralama gibi aklında tut öyle yap çok güzel oluyo
Gulzar NeslihanBusra benim oğlumdada olmuştu biz arabayla kaza yaptık kafasını çarpmıştı 3 aylıkken çok yamulmuştu sağ tarafa yani bakınca çok garip göziküyoxu doktorum söyledi 1 ay boyunca sağ taraf üzerine yatırdım 4. Ayında dündüz oldu çok şükür öyle kalıcak diye korkumdan ölüyodun
Gulzar NeslihanBusra evet canım çöken tarafa yatsa daha da çökerdi, gözinün önüne getir kafanınsol tarafı içeri girmiş sağ taraftan da diger içeri giren taraftaki büyüklüğünde çıkıntı var yani çok qarip görüküyodu cerrahiye kadar götürdüm beyni hasar görmüşnü diye çok şükür Allah korumuş
NeslihanBusra Belinayyy canım dönmesn diye yastıkla destekledim arkasını hep nerden bileyim 1 haftada çökeceğni :(
Emin_ep NeslihanBusra yok canım takma sen taktıkça içinden çıkamazsın daha çoğaldı mı dıye dıye yüz üstü yatırmaya özen göster ve önemlisi D vitamını ♥️