zeyzey77 Elaa4050_ 😂😂bende baharatlı severim ama yediğimiz içtiğimiz şeyler özellikle baharatlı şeylerin kokusu tere geçiyor malesef
S08m Elaa4050_ sanirim anneyi bebek tanisin diyeymis bu koku eskiden terim zerre kokmazdi şimdi kendimden tiksiniyom
S08m Elaa4050_ valla canim bende bi yerde okumuştum dogumdan önce yoktu böyle bisey şimdi iyyy yani nasil gecer bende sut bitince kokuda gider saniyodum
Elaa4050_ 3children1mom peki bunu nasıl sert Bi forma kavuşrutabilrim parçalanmaması için donması için
Asklepios Elaa4050_ evdeki herkes ben dahil her gün banyo yapıyoruz ama hava o kadar sıcak ki terlemek de ter kokmak da imkansız gibi. Ama şu rexona yeni stick çıkarmış koltuk altı için. Terlemeyi tamamen kesen. Ona bakabilirsiniz istiyorsanız
Goknurunuz Elaa4050_ kesinlikle deotak. Yıllardır kullanırım evde hep yedeğim olur. Kime önerdiysem bağımlısı oldu 😂
Ezocelik Elaa4050_ canım eczanelerde deotak diye Bi krem var. Mükemmel. Duştan sonra temiz ve kuru cildine uygula istediğin kadar terle asla kokmuyor. Mutlaka dene ama. Tecrübeyle sabit 👌👌