Kbrrrra Kızlar dogum yapalı 1 ay oldu dıkıslerım hala acıyor ne zaman tam olarak iyileşir hala zor oturup kalkıyorum ben normal dogum bu kadar meşakatlımıydı ya 😐
eLLySma Kbrrrra 1 ay olduysa bir sorun olabilir canim hic kontrole gittin mi dogumdan sonra ben de 45 gun oldu dogum yapali ama kanamam cabuk bittigi icin afedersin 20-25 gunlukken esimle bile birlikte oldum ikinci dogumum ve dikisim fazla olmasina ragmen 🤔
seymabykn eLLySma tamamen dikişlerin iyileşmesi vajinanın toparlanması 40 günü buluyor siz nasıl erken birlikte olabildiniz cesaret işi ben korkudan 2 ay boyunca olamadım 🤦♀️
Username1078 eLLySma bende bugün 1 ay oldu tam beraberlik yaşadım ilk basta zorlandım sizin nasıl olmustu
eLLySma seymabykn Username1078 dikislerin iyileşmesi bakim ve aynı zamanda cilt tipiyle ilgili diye biliyorum ilk dogumumdan sonra korkarak birlikte olmustum ama dikislerde hic sorun yasamadim sadece fazla ileri gitme durumunda hafif sizi gibi hissettigimde de esimi uyardim zaten onun harici bir rahatsizlik olmadi