Zelisskk Selam kızlar bacaklarınızda batık oluyor mu? Nasıl geçer bir bilginiz var mı acaba bende çok oluyor. Pürüzsüz olmasını istiyorum bacaklarımın ama batıklardan dolayı pürüzsüz olmuyor🙄
Cansudurmaz Zelisskk kese ya da kuru fırçalama at kılı fırçalarıyla bunu düzenli yapınca geçiyor bende de bu sorun var böyle geçiyor
[silindi] Zelisskk su kabagı lifiyle keseliyorum ben harike oluyor hem vicudum hemde batıklarım ortay cıkıyor derim incelince deneyin derim
Birannebirbebek7 Zelisskk ben lazer yaptırdım batığım yok ama çevremde herkes sırayla kullanmaya başladı ve çok memnun kaldılar YouTube da ayrıntılı anlatılan videolar var kullanımını bakın isterseniz fiyatı da uygun aklınıza yatarsa denersiniz
ayazasaf Zelisskk evet duştayken sona doğru iyice yumuşuyor ya bacaklarımız o zaman yapıyorum incitmiyor kabak lifi denemiştim ama duştan sonra sızlıyor ve çizik çizik yapıyordu. Bundan daha çok memnun kaldım açıkcası
Yagmursonrasitoprakkokusu Zelisskk jileti ters vurmak da işe yarıyor. Yani batıkların olduğu bölgeye jileti kıl köklerinin tersine vurmak. İnşaAllah anlatabilmişimdir 😊