Mavi2021 Merhaba canım anneler eşimin iş geregi Fethiye gitme durumumuz var hava çok sıcak bebeğim 1 ay 10 günlük internetten biraz araştırdım güneş kremi 6 aya kadar kullanmayin yazıyor güneşten etkilenmemesi için ne yapabilirim bir öneriniz var mı ?
Metonunannesi Mavi2021 1 aylık bebekle iyi cesaret tatile gitmek biz pikniğe bile gitmeye korkuyoruz😂 şaka bı yana benimde bebeğim 3 aylık güneş kremi kullanmıyorum uzun kollu ince şeyler giydiriyorum
Ltprknn Mavi2021 benim bebeğim de 1 aylıktı tatile gittiğimizde.surekli memede olduğu için emzirme örtüsüyle gezmiştik ama deniz kenarı havuz vs hiç girmemiştim.dunyanin en kolay tatiliydi.gunes kremi sakin ama sakın kullanmayın derileri direkt olarak emiyor ve çok zararlı.
zeyzey77 Mavi2021 güneş kremleri 6 değil 2 yaş öncesi önermiyor doktorlar . Saat 12:00-15:00 arası dışarı çıkarma şemsiye altında gölgede tutmaya çalış sürekli. Yaniniza bebek arabası puset filan alacaksanız üzerine örtü ort ince güneş almasin
Rainyellow Mavi2021 uv ışınlarından korumalı şapka thisrt ve mayolar var hem 3-6 aylık olanları inanılmaz indirimde kalıpları çok küçük yenidoğan İçin uygun decathlon sitesinde ben uzun kollu tişört ve mayo aldım 50 100 faktör arası koruma sağlıyor
Sanemmm Merhabalar bende 40 gunluk bebegimle tatile antalyaya gittim krem kullanmadım öğlen sıcağında çıkarmadım ve direk gunesi hic gormedim cok korumak gerekiyor ama kesinlikle en ideal zaman ufak halleri iyi tatiller simdiden
AsilAlparslan Benim oğlumda 3 buçuk aylık bende tatile gideceğim için çok araştırdım doktorum kullanabilirsin dedi güneş kremi mustelanın güneş kremi aldım sivenonunda vücut koruyucu spreyini aldım böcek ve sinekten korumak için
oyaacool AsilAlparslan ikisi de çok yanlış . Hele ki siveno spreyi buram buram ağır kokuyor saatlerce kokusu çıkmıyor sizi hiç etkilemedi mi kokusu ? Ben aldım kendimde denedim asla çocuğuma sürmedim sizde Sürmeyin . Gölge de tutun tül örtün uyurken güneş görmesin çok küçük daha . Doktorunuz da ne biliyim 3 aylık bebeğe nasıl kullan demiş çok şaşırdım .
oyaacool Mavi2021 güneş kremi aslında hiç bir yaşa uygun değil çocuklar da ama en az 2 yaş öncesi hiç iyi değil kullanmayın sakın içeriği ne kadar temiz dense de sakıncalı . Maalesef gölge tek çaresi . Sabah öğleden önce ve akşam üstü 16:00 dan sonra şemsiye altında yada gölgelik mutlaka bir yerde tutmaya çalış .