Gunesdogdu Benim kizim 2 aylik oldu. Hangi oyuncak ilgisini ceker, motor becerilerine katkisi olur öneri almak istiyorum. Hem de bu postun altına herkes ayina göre bebeğinde olumlu katkısı olan oyuncaklari yazar, ne dersiniz?
Aysenil_ Gunesdogdu ben oyun halısı aldım piyanolu çok mutlu ayağıyla piyano çalıyor baya oyalıyor ışıkları dikkatini çekiyor oyuncaklarıyla agulaşıyor bi de doğmadan önce fisher priceın tırtıl masal kitabını bir de ayıvığını almıştım sesler dikkatini çekiyor bu arada kızım 3 ay 11 günlük
Belinayyy Gunesdogdu bizde 2 ayligiz oyun halisiyla oynuyoruz oyuncaklara vuruyo falan eliyle hosuna gidiyo
Gunesdogdu Aysenil_ ayni oyun halisi var, ayagiyla vurup biseyler çalıyor ama ilgisini çekmiyor oyuncaklari falan.... küçüğüz galiba... Bu arada ablamin çocukları icin fisher price köpekcik (kizlar icin kopekcigin kizkardesi) almıştım 3 4 yasina kadar favori oyuncak olmuştu büyüsün az daha alicam
Gunesdogdu Belinayyy bizim ikinci aya daha bi kac gun var ama oyun halisiyla pek ilgilenmiyor, henüz hic bi oyuncak dikkatini çekmiyor donencesindeki ve diger müzikler hosuna gidiyor sadece... motor becerilerini gelistirmek konusunda gec kalmaktan korkuyorum. Bi kac ay sonra ise döneceğim ve ona mumkun oldugunca faydali olmak istiyorum...
Belinayyy Gunesdogdu benim bebegim 5inde iki aylık olduk. Ayin 7sinde basladik baslarda bos bos bakti ama simdi cok seviyoruz oyun halimizi . Sizinde bildiginiz baska aktiveteler varsa oneriye açığım bende arastirma icindeyim
Aysenil_ Gunesdogdu evet bizde de köpekçiğin kızkardeşi var üzerinde 6-36 aylık çocuklar için yazıyordu şarkılarını çok sevdim ben bile oynuyorum:) kızım ışıkların yanmasıyla seslere bayılıyor tabi oynayamıyor ben basıyorum bir de çıngırakları var yeni tutmaya başladı
Gunesdogdu Belinayyy kopekcigin kiz kardeşi var fisher price o acayip dikkatini cekti, yegenlerime de almistim 4 5 yasina kadar hem oynadilar hem uyku arkadasi oldu. Fiyatını baya arttirmislar e bebekte 149 ama deger mi deger... bu aylar icin fikrim yok baska ama fisher price tum oyuncaklari basarili bos yok 6 ay ve sonrası için oyuncak da oyun da bol...