Zekimurendebizigorecekmi Aysegizem Yarın Pazar o yüzden büyük ihtimalle kahvaltısında patates kızartması , haşlanmış yumurta , tahin pekmez cevizli, salatalık , domates , peynir ,zeytin , muz olur . Öğlen yeşil mercimekli makarna yanına yoğurt , akşam biz ne yersek :)
iki_prens_annesi_ Aysegizem kahvaltıda patates kızartması omlet domates salatalik kaşar baska bisey yemiyor malesef öğlen çorba ara öğün muz ceviz aksam yemegi tavuk sote pilav tabi ki ne kadar yemek isterse o kadar
Eymencvk Aysegizem sabah labneli yumurta ama sadece sarısı şuan için öğlen sebze çorbası tel şehriyeli ara öğün meyve ikindin yoğurt akşam irmikli yulaflı meyveli muhallebi 😊😍
Mamaqueen Aysegizem bi yumurtayi cirpiyorum icine 1 tatli kasigi labne 1 tatli kasigi yogurt 1 tatli kasigi un ve biraz tuz. Karistiriyorum tereyaginda karistirarak pisiriyorum. Piserken surekli karistirdigim icin yumusacik pisiyor. Sonra elimle top top yuvarlayip yediriyorum cok seviyor yumusacik oldugu icin. Yumurta gibi olmuyor yani:)
BDS Aysegizem muzlu pankek , bi parmak muz (tatlı yumuşak muz olursa beğeniyor ) 1 yumurta 1 dolu tatlı kaşığı yulaf unu Minnacık tarçın minnacık karbonat hepsini blender yapın Az yağladığız pankek tavasında pişirin mis gibi oluyor arasına labne bal sürünce ballı süt burger bile denebilir ☺️
Ayemta Aysegizem Sabahlari 12ye kadar meme,sora kasik mama 5 bugday cesidinij karisimi.SONRA CORBA KOFTELI ,VEYA MERCIMEK.HEPSININ ICERIGI ZENGIN BOL SEBZELI,AKSAM BULGUR PILAVI PANCARLI VE S.SORA YINE CORBA ARALARDA MEYVEL8 YOGURT
BDS Patates rendenin minik tarafı ile rende yumurta Lor peynir karıştırın tos makinesi üzerine yağlı kagıt üstüne döküp tost yapıyorum pişince arasına kaşar ekleyerek kat yapıyorum biraz daha pişirince tost oluyor ☺️ Kendime bile yapıyorum yulaf ile ☺️