17062019 Allah için bildiğiniz güzel etkili bir yöntem varsa söyleyin kızçeler🙄saçımı oryalle açtım güzel açıldı ama kupkuru oldu. Hindistan cevizi yağı sürüp bekletiyorum yıkıyorum yine aynı😒
Brnily 17062019 benim saçım hep kuru ve keratin bakımı haricinde birşeyle nemlendigini hiç görmedim o kadar kuru ki zeytinyağı sürüp çıkıyordum yani
Cramel 17062019 saç serumu kullanabilirsin.onun haricinde badem yağı,zeytin yağı, hindistan cevizi yağı bepanten ampul yumurtanın sarısı bunların hepsini bir saç maskesinin içine karıştırıp haftada 2 defa saçına sürebilirsin.
Mircet 17062019 caaağnım benim öyle 15 dk falan bekletmekle olmuyor sarıdan yanmış kafamı 3 4 ayda anca kendine getirebilmiştim.Çare zeytinyağı😂 zeytin yağını bi güzel buluyon kafana sonra poseti geçiriyorsun daha sonra yatıp uyuyorsun 😂 ne kadar tutabilsen kar 😂 bide syoss un argan yağlı bi şampuanı vardı hala var mı bilmiyorum o da efsane
Crezzan 17062019 internette görmüştüm 1 yrmek kaşığı mısır nişastası 1 su bardağı su kaynat soğuduktan sonra saçına sür yarım saat bekle duş al. Keratin etkisi yapıyormuş henüz bende denemedim oğlumdan fırsat bulursam denicem inşallahh 😊
17062019 Hayallahay valla hindistan cevizi yağı dediler. Saç öyle kuru ki 1 kavanoz sürdüm 3 saat bekledim nasıl emdiyse yağı halen kupkuru
Brnily 17062019 evet kalın gür ve kabarık kuru şekil almıyor kolay kolay dediğim gibi saf zeytinyağı sürüyorum içine emiyor yani beni rahatlatan tek şey keratin
17062019 Cramel Sıklaştırmam lazım sanırım saç bakımını. Yoksa bu saç hiç yumuşamayacak gibi. Çalı süpürgesi gibi oldu
17062019 Mircet Ay işe yarar mı dersin 🙄zeytinyağının da kokusunu hiiç sevmiyorum. Ama denicem mutlaka
Brnily kartopu23 ben bu pandemi sürecinde kuaförler kapalıyken evde yaptım hiç bir fark yok ve çok çok uyguna geliyor tavsiye ederim keratini alıp evde yaptım
Cramel 17062019 kuaförüm bu arada. Yıpranmış saçı eski haline getirmek mümkün değil ama en azından biraz toparlayabilirsin. Bu tarif çok güzel ama düzenli yapman lazım. İçine yılan yağı da koyarsan uzamasına yardımcı olur. Bir kabın içine hepsinden azar azar koy her seferinde yenisini hazırla faydasını göreceksin. Bide saç serumunu günde 3 4 defa sürebilirsin
Brnily kartopu23 ben trendyoldan bio keratin şampuan krem setini aldım sadece keratini de var çok memnun kaldım hiç farkı olmadı önce saçıma boyar gibi sürdüm kurumasını bekledim bir saat kadar sonra kurutup duzlestirdim ertesi gün tekrar duzlestirip yıkadım sizde memnun kalırsınız umarım
Brnily pinar5595 tuzsuz şampuanla yıkanınca 4-6 ay arası gidiyor galiba sonuçta kimyasal tabi doğal iceriklileri de vardır muhtemelen çok bilemiyorum yaparken gözleriniz yaniyo