YusufAlimm Merhaba hanımlar. Aranıza yeni katıldım 3 günlük bir oğlum var çok şükür. Doğduğu gün çok uyuyordu hatta dokunmasan hiç ağlamıyordu. Yorgundur yoldan geldi sonuçta dedik 😌 Ama 3 gün oldu hala çok uyuyor. Memeyi ağzına alıyor ama iki kez emip yoruluyor ve uyuya kalıyor. Sağıp vermek zorunda kalıyorum. Sizce normal mi. Ağlamadan bu kadar uyur mu bi bebek
Berfu YusufAlimm benimde 33günlük bebeğim var ilk gün neden uyanmıyor diye hastanede hemşireleri başına toplamıştım öyle oluyormuş suan bile tüm günün neredeyse 3-4 saati uyanık uyuya uyuya büyüyecekler inşallah endişe etmeyin 2 saatte bir muhakkak uykudada olsa emzirin bebeğinizi kan şekeri düşmesin uyuyo diye sakın uyanmasını beklemeyin 🙏
Pinkbery YusufAlimm cok minik daha:)) sen uyandıracaksın beslemek icin 2 saatte bir engec besle. Zamanla buyudukce cin gibi olur😀endişe etme. Cok uyumasına izin verme. 10-15gün sonra goreceksin seni uyutmayacak😀
DrkcBusraAlya YusufAlimm bol bol emzirin uyandırın bizde 11 günlük olduk sarılığı yükselmesin diye hep kulagınla oynayıp sık sık emzirdim sarılık uyku yapar
Aslmackgz9292 Ay ben o günlerini özledi ilk doğduğunda benimde öyleydi şimdi 1 aylık olduk ama ilk 15 günlükken kolik ve gazlı olduğu için beni 2 saat bile uyutmadı,, ama siz lütfen 2 yada 1,5 satte bir emzirmeye yada mama vermeye çalışın