Faji Derya341986 zihinsel gelişimi destekleyici kartlar alabilirsiniz. Ayrıca farklı dokuları olan ve ses çıkaran oyuncaklar, bez kitaplar da olabilir.
19052019 Derya341986 ben oyun halısı aldım arada yatırıyorum içine bakıp bakıp gülüyor eliyle rasgele vuruyor falan çıngırağı sallıyorum çok hoşuna gidiyor
Suzitosuzi Derya341986 Her gün bolca farklı kelime ve tonlardan oluşan konuşmalar Zihni’ni geliştirirmiş. Çıngıraklı oyuncaklar dikkatini öekiyor dönenceyle çok ilgili oyun halısı tavsiye ederim şarkı söyleyin farklı farklı oyun oynatın
[silindi] Derya341986 oyunhalısında oynuyor çırpınıp heyecan yapıyor 🤣çıngırak tutamıyor ama dokunmak istiyor
elfklhn Singiraklar felan var dikkatini cekiyor şuan ellerini uzatiyor ama tutamiyor birde pusete takilan oyuncaklarla oynuyoruz 😊
Derya341986 elfklhn bizdede aynı aslında ama zihinsel gelişimini arttırmak ve bazen oyalanmasını sağlamak için oyuncak almak istiyorum
green Valla aslında o kadar zekiler ki benimki lamba ile ışık ile konuşuyor :) bence hiç gerek yok oyuncağa :) ama bende alacağım tabii şimdi çıngırak ile başladık bakalım tutturuyorum.2ay 15 günlüğüz biz de