Dilan25 Merhaba hanımlar kızım 5 ay 15 günlük dış çıkardı sürekli ishal ne versem gecmiyo fikri olan var mı ne yese çıkarıyo
Asuu-58 Dilan25 geçmiş olsun.benim de kızım 5 ay 12 günlük sürekli salya Akıtıyor eli ağzında ateşi 37 derece civarında Oda dış çıkarıyor olabilir mi kaç güne çıktı dişleri sizin yavrunuzun
Sln20 Dilan25 Dişin etkisi olabilir ishal yapar ama sürekli olması sağlığı açısından iyi değil, hele yazın su kaybı bayağı. Doktora götürürseniz ishali kesmek için bir şey önerir belki.
Dilan25 Ya normalde de büyük idrarını hergün yapiyo bugünlerde ishal günde 4 5 kere degisiyorum ne yese oldugu gibi çıkarıyo
Dilan25 Mutlu_bebek19 bende korktum şimdi muz ezip veriyorum yine ayni bugün iki defa yaptı büyük idrarını
Dilan25 Asuu-58 evet dış çıkarıyordur 1 aydır salya akiyodu elleri sürekli ağzındaydı bi baktım çıkarmış digeride 1 hafta sonra cikti
Beneklikedi Dilan25 diş ishal yapabilir ama uzun süreli olursa bebeğinizin sağlığına zararlı olabilir çok sıvı kaybettiği için doktora gitmek iyi olur