Laurenkiz beyzaarduc2 totsandmore dan almis☺️ Ise yaradigini gordugum icin tavsiye ederim kesinlikle, sertifikasi da var🙏🏼
Gunesdogdu DuygUras benim kizim 4 aylik. Doğmadan once komsum kizinda kullaniyodu sordum cok ise yaradi salyasi agrisi azaldi 3. Ayda basladik demisti hemen almıştım ben de. Ama kizimin biynuna yatarken iz yapiyor rahatsiz ediyor gibi geldi cikar tak da bi anlami yok cocuk saat basi kestiriyor çünkü. Kullanamadim ama cok yakışıyor 😍
Engineymen Bisaniye nerden aldığınız konusunda yardımcı olur musunuz piyasada çok var çünkü gerçeği sahtesi bir türlü güvenemiyorum
Bisaniye Engineymen https://instagram.com/totsandmore_organik_bebek?igshid=kislbf8mrzu bu sayfadan aldım ☺️
Bonuss Bende kehribar kolye var satıyorum. Orjinal kutusuyla duruyor. 200 tl ye almıştım 100e veriyorum.
Deletedmom378 Hanımlar evlenmeden önce tesbihçiydim kayseri de yaşıyorum hani esimden dolayı ve mantıken artık öyle tesbihle falan uğraşamıyorum bilgilendirmek için yazıyorum ve tesbihcilere girmem artık yasak olduğu için bana da aldığınız yerleri söyler mısınız? Bir kere aldığınız yerlere başta dikkat edin size gerçek kehribar diye toz kehribar satabilirler yani 5 10 liralık bi tesbihe 100 200 300 lira vermek zorunda kalmayin toz kehribar ates kehribari ve sıkma kehribar olmak uzere 3e ayrilir kimi kehribar mattır kimisi parlak mat olanlar çektikçe elinizde ki yağı emer parlamaya başlar sigara külünü çekiyorsa tuz testini geçiyorsa bir de çamaşır suyu testini geçiyorsa kehribardir daha bir sürü anlama yöntemi vardır. Ağacların salgıladıği reçine diger adı ile balların yıllar geçerek kimyasal değişikliğe ugramis fosil bir taş türüdür. Evet kehribarın ağrı kesici bir özelliği bulunmakta özellikle de boyun bölgesine takınca çocukların daha rahat ettiği görülür ve olabilecek kazaları önler çünkü bileğe taktığınızda devamlı her yeri her şeyi ağzına götürüyor ipten kopabilir bir garantisi yoktur. Ve şunu da belirteyim tesbih cekiyorum diye gezen erkeklerin hiç biri kehribarın bu özelliğini bilmeden öğrenmeden çekiyor dikkat ederek alın aldığınız yerleri de benimle paylaşırsanız çok sevinirim sevgiler 🤗🤗🤗
Deletedmom378 Deletedmom378 ha bu arada ekleyeyim kehribar kokar bildiğimiz ağaçların üzerinde o bal gibi bir şey olur ya aynı onun gibi kokar
Deletedmom378 KubraurganAlper sıkma kehribarda olur bahsettiğiniz beyazlık adı damar olarak geçiyor ateş kehribarında beyaz damarlar olmuyor 🤭🤭
Laurenkiz aysres önce koluna ve boynuna cesaret edememiştim ayak bileğine takmıştım ama kehribar taşının olayı ağıza ve boyuna yakın olmasıymış, el bileğine taktım şimdi, yön farketmiyor, elleri hep ağzında zaten☺️