Maral12 Bebeğim on gün sonra 3 aylık olucak. Ellerini yumruk yapıp ağzını oraya sürtüyor. Eskiden salyası akmazdı. Salya başladı. Diş etleri kaşınıyor olabilir mi?
Sln20 Maral12 O aylarda başlar 2-3 ay en az gider öyle. Benim kızım 5,5 aylık çıkardı ilk dişleri 4-5 diş çıktı mı salya kesilir ama kaşınma 32 tamamlanana kadar bitmeyecek sanırım 🙈
Mertecem Akcabeytas bizde de durum aynı kaşınıyor da kaşınıyor gel gör ki dişlerden ne gelen var ne giden😂
Maral12 Akcabeytas Mertecem Sanem_05 Ayaz_brgl Sln20 Yorumlarınız için çok teşekkürler ben çok erken olduğunu düşünmüştüm deneyimsizim bu konularda. Damağının düzleşmesi nasıl oluyor?
Ayaz_brgl Maral12 benim bebeğim 2. Ayindan beri cok husuzsuz atesi cikiyordu simdi 4 aylık cok şükür disimiz cıktı damagi düz olmussa ve beyazlamissa disinin cikmasina az kaldı demektir ishalse ateslniyrsa husursuzsa biseyleri ısırmak istyrsa cikar
Maral12 Ayaz_brgl Henüz beyazlık yok fakat ellerini yumruk yapıp damağını oraya sürtüyor kafasını sağa sola hareket ettirerek. Belirtiler o yönde o zaman