Fercan Merhaba kızlar.2.ay aşı günümüz tam bayrama denk geliyor sonraki haftada şehir dışına çıkmamız gerekiyor bir sonraki hafta olursa değişik testler yaptırmanız gerekebilir dedi bu konu hakkında bilginiz var mı
elif2610 Fercan yaptırabilirsiniz devletin karşıladığı tüm aşılar özel hastanelerde ücretsiz yapılıyor. Sadece paralı aşılara para ödüyorsunuz.
ikiprensannesi_gul Fercan iki ay aşılarında verem aşımızda vardı bana sağlık ocağı ebesi günü gününe gel gününü geçirmeyelim haftada bir gün oluyo demişti hatta ben uzak biyerdeydim beni aramışlardı hemen yetişmiştik mesai saatleri içinde
Kinginthenorth Fercan verem aşısı özelde yapılmıyor diye biliyorum. Bizim doktorumuz diğerlerini yapabilirim ama verem aşısı sağlık ocağında sadece demişti 🤷♀️
Fercan ikiprensannesi_gul yani asıl günü bayrama denk geliyor aslında 1 hafta erteleme yapabiliyorlar 2 hafta olsa ne olur acaba?
Melisa59 Fercan verem testi değil aşı si o verem karma birde bir aşı daha var 3 u aynı gün yapılıyor evet özel de de yapılabilir aynı zmNd rota aşısı da aynı gün olabilir ☺️
ikiprensannesi_gul Fercan inanın bilmiyorum ama ebe bize erteleme yapmayalım riske atmayalım demişti onu bi sorun ve öğrenin mutlaka
elif2610 Fercan bayram günleri olmaz sanırım da onun dışındaki günlerde açık olur muhtemelen yaptırmak istediğiniz hastaneyi arayıp sorun bence